Antena 3 CNN Actualitate O fetiță de doar 3 ani a ajuns la spitalul din Constanța, drogată cu marijuana

O fetiță de doar 3 ani a ajuns la spitalul din Constanța, drogată cu marijuana

copil spital
Fetiță la spitalul din Constanța, drogată cu marijuana. Sursă foto: Getty Images / AgFang
de Raluca Butan    |    05 Iul 2024   •   10:23

O fetiță de doar trei ani a ajuns drogată la Spitalul Județean din Constanța. Micuța a fost adusă la unitatea medicală chiar de mama ei, iar medicii au constatat cu stupoare că aceasta ingerase substanțe stupefiante. 

Din primele informații, fetița se afla în stare destul de gravă în momentul în care a ajuns la Camera de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța.

Medicii și-au dat seama imediat ce s-a întâmplat cu fetița, iar analizele de sânge au confirmat faptul că aceasta se afla sub influența stupefiantelor.

Mama fetiței, cea care a adus-o la spital, este cetățean olandez. Femeia a fost testată, de asemenea, pentru droguri, însă rezultatul a fost negativ.

Tatăl copilei ar fi cetățean român și ar locui într-o localitate din vecinătatea municipiului Constanța.

Medicii au fost cei care au anunțat poliția, iar cazul a fost preluat de Brigada de combatere a criminalității organizate.

Potrivit primelor informații, fetița ar fi mâncat o prăjitură care conținea marijuana.

„Este vorba despre un pacient minor, în vârstă de trei ani care a fost internat în unitatea noastră prin serviciul de urgență. Când a fost adus la spital, copilul prezenta stare de somnolență fiind internat pentru ingestie de substanțe necunoscute.

În urma testelor toxicologice, minorul a ieșit pozitiv la substanțe interzise. Prin urmare, a primit tratament de specialitate din partea echipei noastre medicale.

După mai bine de 24 de ore de spitalizare și monitorizare atentă starea sa de sănătate s-a îmbunătățit semnificativ și a fost externat în condiții de siguranță”, a declarat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Constanța, potrivit Mediafax. 

 

 

 

 

 

 

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close