Antena 3 CNN Actualitate O femeie de afaceri din Braşov a încercat să se sinucidă împreună cu copilul său de şapte ani - VIDEO

O femeie de afaceri din Braşov a încercat să se sinucidă împreună cu copilul său de şapte ani - VIDEO

O femeie de afaceri din Braşov a încercat să se sinucidă împreună cu copilul său de şapte ani - VIDEO
14 Iun 2010   •   17:30

O femeie din Braşov a intentionat să-şi pună capăt zilelor şi să curme şi viaţa fiului ei în vârstă de 7 ani. Băieţelul a fost obligat să înghită un pumn de somnifere. Mama a luat şi ea medicamente cu alcool.
Cei doi au fost descoperiţi de poliţişti în stare de inconştienţă şi transportaţi de urgenţă la spital iar acum sunt în afara oricărui pericol.
Mama copilului este o femeie de afaceri în vârstă de 32 de ani. O prietenă a femeii a sesizat poliţia în 10 iunie, fiind îngrijorată fiindcă nu mai reuşea să ia legătura cu aceasta. Însă cazul a fost făcut public abia luni.

"Femeia şi copilul de şapte ani au fost găsiţi în locuinţa lor în stare de inconştienţă şi au fost transportaţi la spital. Ambii sunt în afara oricărui pericol în acest moment", a declarat, luni, comisarul-şef Ioan Necşulescu, care a precizat şi că femeia a înghiţit mai multe pastile, combinate cu alcool şi este posibil să îl fi obligat şi pe copil să înghită comprimatele.

Femeii i s-a recomandat să meagă la un consult psihiatric.  Deşi iniţial, ea a refuzat propunerea medicilor şi a mers acasă, ulterior a fost convinsă de poliţişti să se interneze la Spitalul de Psihiatrie, unde se află în prezent, potrivit Mediafax.



Femeia este cercetată, iar în funcţie de concluziile medico- legale se va stabili încadrarea juridică a faptei, conform anunţului făcut luni de Parchetul Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov. Surse din cadul anchetatorilor au declarat că femeia de afaceri avea probleme financiare şi multe datorii. De asemenea ea îşi creştea singură copilul.

Antena3.ro

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close