Antena 3 CNN Actualitate O femeie a profitat de tragedia de la materniattea Giuleşti pentru a se caza gratis la un hotel din Capitală (VIDEO)

O femeie a profitat de tragedia de la materniattea Giuleşti pentru a se caza gratis la un hotel din Capitală (VIDEO)

O femeie a profitat de tragedia de la materniattea Giuleşti pentru a se caza gratis la un hotel din Capitală (VIDEO)
23 Aug 2010   •   23:45

În România, orice e posibil. Tărim cu profitorii lângă noi - evident s-au găsit câţiva şi pe lângă tragedia de la Giuleşti. Au fost furate zeci de jucării dintre cele depuse de oameni ca omagiu la maternitate. Noaptea, spun paznicii din zonă, cele noi şi cele mai frumoase. Iar luni, poliţia a dat de ştire că o femeie care s-a dat drept asistentă medicală s-a cazat gratis la un hotel din Bucureşti. Sub pretextul că a venit în Capitală, ca să îi ajute pe cei de la maternitatea Giuleşti.

Asistenta medicală închipuită are 36 de ani şi este din Ucea de Jos, judeţul Braşov. La prima vedere, femeia a făcut o pasiune pentru hotelurile de lux din ţară.

?Există date că a mai procedat în acest fel şi la alte hoteluri din România, cele de lux, unde, de asemenea, refuza să plătească contravaloarea camerei?, a declarat Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Aşa s-a întâmplat şi în acest weekend. Claudia Maria a ajuns vineri la Bucureşti cu pretextul că este asistentă medicală şi vrea să-i ajute pe cei de la Maternitatea Giuleşti.

Ajunsă în Capitală, femeia a ales să se cazeze la un hotel luxos. Mai exact, la acest hotel de patru stele, situat într-o zonă foarte bună a Capitalei. Numai că după două nopţi petrecute aici, femeia a refuzat să achite preţul cazării cazării.

?S-a cazat la hotelul respectiv şi a refuzat să achite contravaloarea celor două zile de cazare. În momentul în care i-au fost ceruţi banii, a devenit violentă?, a precizat Christian Ciocan.

Femeia este cercetată acum pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale. Dacă va fi găsită vinovată, falsa asistentă riscă o pedeapsă cu închisoarea de la şase luni la trei ani.

Observator

 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close