Antena 3 CNN Actualitate O femeie a murit după ce a fost obligată să ţină post negru de membrii unei secte

O femeie a murit după ce a fost obligată să ţină post negru de membrii unei secte

O femeie a murit după ce a fost obligată să ţină post negru de membrii unei secte
24 Mai 2010   •   19:14

Uneori, religia se transformă în fanatism şi nu mai cunoaşte limite. O moarte suspectă a atras din nou atenţia asupra unui clan religios din Techirghiol. O femeie de 45 de ani a murit după ce ar fi fost obligată să ţină post negru, pentru "purificare". În urmă cu 10 ani, doi membri ai aceleiaşi secte au fost găsiţi vinovaţi pentru moartea prin înfometare a unei tinere.

În Techirghiol trăieşte după propriile reguli o familie de fanatici religioşi. Şefa sectei e Magdalena Liga zisă "Mătuşa". Localnicii spun că femeia de 65 de ani a luat drept de viaţă şi de moarte asupra celor care aleg să o urmeze. "Mătuşa" Magdalena crede cu tărie că, înfometaţi, oamenii ei sunt mai puri.

Duminică seară, însă, una dintre femeile care locuia în casa ?mătuşii? a murit. De foame şi de prea multă muncă, spun vecinii. Femeia a fost imediat îngropată de ceilalţi adepţi după un ritual doar de ei ştiut. Vecinii înfuriaţi au anunţat poliţia.

Cu ani în urmă, în casă condusă de Magdalena Liga murea în acelaşi fel o fată de 25 de ani. Anchetatorii i-au închis atunci pentru 16 ani pe fraţii Mihail şi Daniela Mandache pentru că şi-au înfometat sora până a murit.

"Mătuşa" Magdalena Liga a scăpat atunci de acuzaţii. Vecinii însă n-au uitat.

Nu se ştie dacă ?şefa sectei? va scăpa şi de data asta. Anchetatorii au cerut deshumarea cadavrului femeii de 45 de ani considerând că moarta acesteia a fost suspectă.



Observator

×
Subiecte în articol: secta moarte post
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close