Antena 3 CNN Actualitate O femeie a lovit 13 mașini după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea pe o șosea din Sectorul 3 al Capitalei

O femeie a lovit 13 mașini după ce i s-a făcut rău în timp ce conducea pe o șosea din Sectorul 3 al Capitalei

GettyImages-1838648066
Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale. Sursă foto: Getty Images
de Andreea Ştefan    |    22 Oct 2024   •   00:12

O femeie a avariat 13 mașini luni seară, pe Șos. Mihai Bravu din București, după ce i s-a făcut rău și a pierdut controlul direcției de deplasare. Circulația a fost restricționată pe prima bandă.

„La data de 21.10.2024, în jurul orei 20.22, o femeie în vârstă de 39 ani, a condus un autovehicul pe Şoseaua Mihai Bravu, bretea adiacentă, iar când a ajuns în dreptul imobilului cu numărul 448, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers (posibil motive medicale) şi ar fi avariat 13 autoturisme staţionate”, a transmis Brigada Rutieră într-un comunicat.

Polițiștii rutieri au testat-o pe femeia aflată la volan cu aparatura din dotare, rezultatele fiind "zero" pentru consumul de alcool și "negativ" pentru substanțele psihoactive.

Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Atât șoferița, cât și proprietarii vehiculelor avariate au fost îndrumați către Biroul Accidente Ușoare pentru rezolvarea incidentului.

×
Parteneri
x close