Antena 3 CNN Actualitate O femeie a fost înjunghiată de 25 de ori în plină stradă, în Ovidiu. Atacatorul avea ordin de restricție

O femeie a fost înjunghiată de 25 de ori în plină stradă, în Ovidiu. Atacatorul avea ordin de restricție

barbat cu un cutit in mana
Agresorul a fost arestat preventiv. FOTO: Getty Images
de Bianca Chirilă    |    17 Iul 2024   •   18:23

O femeie a fost înjunghiată de 25 de ori în timp ce se afla pe o stradă din oraşul Ovidiu, agresorul împotriva căruia fusese emis anterior un ordin de protecţie fiind arestat preventiv.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, inculpatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor calificat în modalitatea violenţei în familie, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie.

„Ca situaţie de fapt prezumtivă, s-a reţinut în sarcina inculpatului că la data de 16.07.2024, în jurul orelor 09,00, în timp ce se afla pe str. Stejarului, din oraşul Ovidiu, deşi împotriva sa fusese emis anterior un ordin de protecţie de Judecătoria Constanţa, s-a apropiat de victimă şi, cu un cuţit pe care îl avea asupra sa, i-a aplicat acesteia un număr de 25 de lovituri de cuţit, la nivel cervical bilateral, atingând în profunzime formaţiuni anatomice cu pericol vital, producând victimei mai multe plăgi înţepat-tăiate profunde, penetrante în căile aeriene superioare cu comunicare sangvină, punând viaţa victimei în primejdie prin insuficienţă respiratorie acută consecutivă plăgilor înţepat - tăiate profunde, penetrante în căile aeriene superioare cu comunicare sangvină şi care au necesitat drenaj medical permanent şi susţinut, precum şi prin hemoragie internă şi externă masivă la nivelul plăgilor înţepat-tăiate, tulburând ordinea şi liniştea publică, producând o stare de temere persoanelor care locuiesc pe str. Stejarului din oraşul Ovidiu”, arată sursa citată.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa a admis propunerea de arestare preventivă formulată în cauză.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close