Antena 3 CNN Actualitate O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București

O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București

O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
Doi tineri au fost găsiți morți într-un hotel din București. Sursa Foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2024   •   09:53

Poliția Capitalei a anunțat, în urmă cu scurt timp, că o fată de 17 ani și un tânăr de 24 de ani au fost găsiți morți într-un hotel din București. Din primele informații, se pare că tânărul ar fi ucis-o pe fată, după care ar fi recurs la suicid. 

”La data de 25 iunie 2024, Poliția Capitalei- Secția 20 Poliție a fost sesizată de către o femeie, angajată a unei unități hoteliere din Sectorul 6, în jurul orei 12.00, prin apel 112, cu privire la faptul că într-una dintre spațiile de cazare s-ar afla două persoane, care prezintă urme de agresiune.

La adresă s-au deplasat polițiști din cadrul subunității și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul celor două persoane, un bărbat și o femeie, în vârstă de 24, respectiv 17 ani, ce se aflau într-o cameră a hotelului menționat.

În urma cercetării efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 24 de ani a suprimat viața tinerei, după care a procedat la suicid cu un obiect tăietor-înțepător.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei”, se arată în comunicatul poliției. 

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Antena 3 CNN că, în ziua crimei, cei doi au ajuns împreună la hotel, unde s-au cazat. Câteva ore mai târziu, tânărul a ieșit din cameră și a mers la un hypermarket din zonă, de unde a cumpărat un cuțit mare, de bucătărie. Acesta ar fi fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului. Câteva minute mai târziu, individul s-a întors în camera de hotel, unde și-ar fi ucis iubita. 

Potrivit surselor citate, adolescenta ar fi vrut să se despartă de tânărul de 24 de ani, însă acesta a ademenit-o la hotel, unde i-ar fi luat viața. 

×
Subiecte în articol: București hotel crima
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vremea extremă face ravagii în Europa
x close