Antena 3 CNN Actualitate O fată de 13 ani a înghiţit doi pumni de pastile. Tânăra este la a doua tentativă de sinucidere (VIDEO)

O fată de 13 ani a înghiţit doi pumni de pastile. Tânăra este la a doua tentativă de sinucidere (VIDEO)

O fată de 13 ani a înghiţit doi pumni de pastile. Tânăra este la a doua tentativă de sinucidere (VIDEO)
31 Iul 2009   •   22:48

O fată de 13 ani a ajuns la spital după ce a înghiţit doi pumni cu pastile. Povestea e greu de imaginat. Mama ei a povestit că fata se prostitua, era dansatoare într-un club şi că o scăpase din mână de cand avea 11 ani. Femeia spune că daca indraznea sa-i reproşeze ceva manca bătaie de la copilul ei.

Are 13 ani şi este deja la doua tentativă de sinucidere. Joi seară i-a cerut mamei 15 lei să-şi cumpere o cartelă telefonică. Mama spune că n-a aprobat niciodată ocupaţia fetei dar a recunoscut că nu o mai ţine în mână de mult.

La clubul de noapte la care se presupune că ar lucra fata toţi susţin că nu ştiu nimic de vârsta fetei.

?Minora provine dintr-o familie dezorganizată. Părinţii sunt despărţiţi de 11 ani. A abandonat cursurile şcolare în clasa a V-a. Categoric vorbim despre un copil faţă de care părintele a dat dovadă de neglijenţă?, a declarat Roxana Onea, purtător de cuvânt Protecţia Copilului.

Acum, atât mama cât şi fiica vor fi evaluate psihilogic. Dacă se va dovedi că mama nu poate să-şi crească fata corespunzător, copila ar putea ajunge într-un centru de plasament.



Observator

×
Subiecte în articol: tentativa de sinucidere
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close