Antena 3 CNN Actualitate O fată cu handicap, sechestrată şi obligată să se prostitueze. Tânăra era ameninţată că dacă va fugi va ajunge pe mâna Poliţiei

O fată cu handicap, sechestrată şi obligată să se prostitueze. Tânăra era ameninţată că dacă va fugi va ajunge pe mâna Poliţiei

victima prostitutie antena 3 cnn
Tânăra ar fi fost agresată şi fizic, şi psihic, iar cei doi indivizi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ana Ciuvică    |    15 Aug 2024   •   10:15

O fată cu handicap de gradul doi ar fi fost recrutată pe reţelele de socializare de doi fraţi, închisă într-un apartament şi obligată să se prostitueze.

Tânăra ar fi fost agresată şi fizic, şi psihic, iar cei doi indivizi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. 

Conform procurorilor, se pare că unul dintre cei doi frați ar fi început să vorbească cu tânăra, care locuia în mediul rural, la începutul acestei veri.

Tânăra suferea de un handicap de gradul doi și cei doi au vorbit o perioadă pe rețelele de socializare. 

Apoi, băiatul ar fi convins-o pe fată să vină în București, însă în momentul în care aceasta a ajuns în Capitală, cei doi frați s-ar fi dus, ar fi luat-o și ar fi obligat-o să meargă în apartamentul lor. 

Acolo ar fi început și infracțiunile, pentru că nu ar mai fi lăsat-o să plece. 

Mai mult decât atât, spun procurorii, că cei doi ar fi bătut-o și ar fi agresat-o psihic și, mai mult decât atât, ar fi obligat-o să se prostitueze, iar toți banii pe care tânăra îi câștiga din aceste activități rămâneau la cei doi.

Unul dintre frați, mai spun procurorii, ar fi amenințat-o de mai multe ori că, în cazul în care va fugi, va suna la poliție și îi va anunța pe polițiști că ea se prostituează. 

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile și sunt în continuare cercetați pentru trafic de persoane.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close