Antena 3 CNN Actualitate O elevă seropozitivă a făcut sex cu 3 colegi

O elevă seropozitivă a făcut sex cu 3 colegi

O elevă seropozitivă a făcut sex cu 3 colegi
06 Iun 2007   •   22:56
EXCLUSIV - O fată de 18 ani seropozitivă din Alba Iulia a întreţinut relaţii sexuale neprotejate cu un vecin şi cu trei colegi de liceu, în urmă cu un an şi jumătate. Băieţii au aflat abia acum două săptămîni că tânăra este infectată cu HIV. Fata ştie că poate face puşcărie, dar nu are o explicaţie pentru că le-a pus viaţa în pericol. Fata recunoaşte că a tăcut, ascunzând că poartă cel mai periculos virus - HIV. Ea spune că nu ştie cum s-a îmbolnăvit. Ştie doar că în 2001, la 12 ani, medicii i-au pus diagnosticul: infestată cu HIV. Seropozitivă, ea şi-a început viaţa sexuală. Un an şi jumătate a trăit cu un vecin, povesteşte fata. Iar în primăvara anului trecut s-a culcat cu trei liceeni. Fără prezervativ şi fără să spună ceva despre SIDA.

Când au aflat că fata este seropozitivă, băieţii s-au dus să-şi facă testul HIV. Încă aşteaptă rezultatele. Din spusele mamei, diriginta fetei ştia că tânăra este seropozitivă. Dar tot mama recunoaşte că ea însăşi a rugat-o pe profesoară să păstreze tăcerea pentru ca fata să nu devină ţinta glumelor şcolăreşti.

Autoritatea de Sănătate Publică Alba nu dat nicio informaţie despre acest caz, dar surse din instituţie au confirmat că există o anchetă în desfăşurare. Iar rumoarea din Alba a ajuns şi la urechile poliţiştilor care au început şi ei investigaţiile.

DECLARAŢIA ÎN EXCLUSIVITATE A ELEVEI

Observator

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close