Antena 3 CNN Actualitate O echipă de asalt a fost activată în București, după ce o mamă și-ar fi anunțat soțul că le va face rău celor doi copii

O echipă de asalt a fost activată în București, după ce o mamă și-ar fi anunțat soțul că le va face rău celor doi copii

politist sias
Echipa de asalt activată în București. Sursă foto: Antena 3 CNN
de Delia Bulgaru    |    03 Iul 2024   •   12:32

O echipă de asalt a fost activată după ce un bărbat le-a spus polițiștilor că soția sa a dispărut de acasă alături de cei doi copii și intenționează să își facă rău și să le facă rău și acestora. 

Agenții au reușit să o găsească pe femeie abia după ce unul dintre copii a reușit să își sune tatăl. Femeia se ascundea într-un hotel din Sectorul 2. 

”La data de 2 iulie 2024, la sediul Secției 19 Poliție, s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că soția sa se află la domiciliu și intenționează să își facă rău.

La fața locului, s-au deplasat un echipaj de ambulanță și un echipaj de poliție, împreună cu apelantul, context în care nu au găsit persoana în cauză la domiciliu.

Din verificări, a reieșit că aceasta plecase de acasă, împreună cu cei doi copii minori, de 9 luni, respectiv 11 ani.

Soțul a încercat, în mai multe rânduri, să o contacteze, dar telefonul acesteia era închis.

La un moment dat, fetița l-a sunat pe tatăl său, iar în timpul conversației a intervenit soția acestuia și au avut discuții în contradictoriu, afirmând faptul că nu dorește să se mai întoarcă acasă, cu copiii.

Au fost efectuate verificări în mai multe zone, în care femeia și minorii s-ar fi putut afla.

Concomitent, negociatorii Poliției Capitalei au inițiat o convorbire telefonică cu femeia, fiind în contact permanent, până când a fost identificată și au ajuns la locația în care aceasta se afla.

Ulterior, negociatorii au stabilit un contact direct cu femeia, în spațiul de cazare al unui hotel din Sectorul 2, unde s-au asigurat că nu există niciun pericol, nici pentru cei mici și nici pentru mamă.

În urma primelor verificări, minorii nu au suferit vătămări și nu s-au aflat în pericol.

A fost solicitat sprijinul reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, care vor prelua minorii în custodie, având în vedere refuzul tatălui de a-i îngriji.

Femeia a fost transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Verificările vor fi continuate de către polițiști din cadrul Secției 19, în vederea stabilirii întregii situații.

La activitatea de căutare au participat polițiști din cadrul Secției 19, Secției 7, Serviciului de Investigații Criminale Sector 5, o echipă de asalt și o echipă de negociatori din cadrul SAS.

De asemenea, pe tot parcursul misiunii, a fost asigurată prezența unei ambulanțe, pentru eventualitatea unei intervenții de prim-ajutor”, se arată în comunicatul Poliției. 

×
Subiecte în articol: mama echipă de asalt
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Geoană, la un pas de a intra în cursa pentru prezidențiale
x close