Antena 3 CNN Actualitate O bătrână din judeţul Iaşi a murit sfâşiată de câini

O bătrână din judeţul Iaşi a murit sfâşiată de câini

O bătrână din judeţul Iaşi a murit sfâşiată de câini
12 Sep 2009   •   20:14

A murit în chinuri groaznice. O femeie de 77 de ani dintr-o comună ieşeană a fost devorată de o haită de câini. Medicii s-au chinuit aproape o oră să-i salveze viaţa, dar degeaba. Trupul slăbit al femeii nu a mai rezistat. Sâmbătă de dimineaţă, femeia s-a dus la câmp cu noaptea-n cap. Era singură. Soţul ei a murit şi copii nu are, aşa că era nevoită să se descurce singură.

Odată ajunsă s-a pus pe treabă, dar nu a apucat să facă prea multe. ?Se pare că a fost o haită de câini aduşi din altă zonă în zona noastră care au tăbărât pe bătrână şi au sfâşiat-o?, povesteşte Gheorghe Guzuru, primarul comunei Corteşti.

Femeia a fost găsită pe câmp, în mijlocul a şase câini, de un grup de localnici. Implora ajutor. ?Câinii stăteau în jurul ei ca şi cum ar fi păzit-o. nu mai atacau acum?, povesteşte martorul. Oamenii au făcut tot ce-au putut. Şi-au rupt hainele, ca să facă nişte garouri, pentru a opri sângerarea până la venirea ambulanţei. Dar femeia a ajuns la spital mai mult moartă decât vie. După 40 de minute, femeia a murit.

Pentru ca această poveste să nu se repete, oamenii din Ciorteşti vor să cheme în zonă un grup de vânători care să împuşte câinii.



Observator

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close