Antena 3 CNN Actualitate O agenţie de turism a "omis" să achite cazarea unui grup de excursionişti români în Franţa

O agenţie de turism a "omis" să achite cazarea unui grup de excursionişti români în Franţa

O agenţie de turism a "omis" să achite cazarea unui grup de excursionişti români în Franţa
01 Mai 2008   •   14:16

Vacanţă cu peripeţii pentru 100 de turişti români. Aceştia stau în faţa hotelului din Franţa pentru că agenţia la care îşi achitaseră integral cazarea a ?omis? să plătească la rândul ei hotelul. Turiştilor români li s-au cerut 3.500 de euro, deşi vacanţa costa 7.000 de euro. Oamenii au plecat din România cu două autocare în care se aflau şi 50 de copii. Vacanţa românilor durează până pe 5 mai, dar turiştii şi-au plătit deja jumătate din cheltuieli..

Excursioniştii au încercat să contacteze agenţia de turism, dar nu au primit niciun răspuns. În cursul zilei, consulul român a promis că va veni şi că va sta de vorbă cu aceştia.

Turiştii spun că au plătit agenţiei 350 de euro de persoană cu 40 de zile înainte de plecare. Miercuri seara, românii au fost nevoiţi să mai scoată din buzunar alţi 40 de euro pentru a se putea caza.

Motorina autocarelor s-a plătit tot din banii celor plecaţi în vacanţă. Pe data de 3 mai, românii ar fi trebuit să se cazeze într-un hotel pe valea Loarei, unde cheltuielile sunt achitate parţial.

Turiştii cer autorităţilor române să retragă licenţa agenţiei de turism.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close