Antena 3 CNN Actualitate O afacere controversată a pătruns și în România. Ești plătit să locuiești într-un apartament de lux. Ce trebui să faci în timpul șederii

O afacere controversată a pătruns și în România. Ești plătit să locuiești într-un apartament de lux. Ce trebui să faci în timpul șederii

o_1be2u6mpc13dare2rpr1rhg12mn8.jpg
19 Apr 2017   •   14:06

Un nou proiect a reusit sa puna pe ganduri românii. Totul pare simplu, insa nimeni nu stie ce se ascunde in spatele ofertelor. Pe o pagina de Facebook, promovata intens, a fost facuta o oferta de nerefuzat. Cineva ofera fetelor sau cuplurilor din Iasi chirie gratuita, in apartamente de lux si bani de buzunar, scrie BZI.ro.

Ce trebuie sa faca persoanele care intra in acest joc? Practic nimic. Din postarea de pe Internet rezulta ca tinerii care intra in proiect trebuie sa faca ce fac in viata de zi cu zi, insa sunt filmati in continuu. Proiectul s-ar intitula "big brother". "Apartamentele noastre au camere de luat vederi care transmit in timp real ce se intampla in ele.

Exista utilizatori care platesc sa vada viata oamenilor obisnuiti, ce fac ei in casa si cum traiesc. Daca vrei sa impartasesti si altor oameni ceea ce faci in viata ta de zi cu zi, primesti un apartament in folosinta gratis, plata utilitatilor este inclusa, plus o suma de bani de minim 400 de euro", spun reprezentantii firmei.

Fetele fără inhibiții care vor deveni astfel locatare sunt incurajate să defileze prin fața camerei îmbrăcate sumar pentru ca cei care plătesc să aibă acces la imagini să nu fie dezamăgiți.

Și remunerația ''locatarilor'' depinde de numarul celor care le urmaresc activitatile. Chiar daca cei care au lansat proiectul spun ca videochat-ul nu are legatură, lucrurile stau oarecum altfel. Intr-un apartament pot sta doua fete sau un cuplu. Fiecare miscare este inregistrata, mai ales cele cu un continut explicit.

×
Subiecte în articol: afacere big brother
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close