Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă a sunat la 112 și a anunțat că mama sa i-a ucis frații și i-a îngropat în curte. Femeia voia să-și omoare și fiica

O adolescentă a sunat la 112 și a anunțat că mama sa i-a ucis frații și i-a îngropat în curte. Femeia voia să-și omoare și fiica

banda politia nu treceti, locul crimei
O adolescentă a sunat la 112 și a anunțat că mama sa i-a ucis frații și i-a îngropat în curte. Foto: Inquam Photos/Octav Ganea
de I.C.    |    16 Aug 2024   •   15:03

O mamă din Dolj a fost condamnată la 15 ani din de închisoare după ce și-a omorât ambii nou-născuți, iar mai apoi i-a îngropat în curtea casei. Pe mâna poliției a dat-o chiar fiica sa, în vârstă de 16 ani, pe care femeia a amenințat-o cu moartea.

Întreaga poveste șocantă a ajuns pe masa anchetatorilor după ce o adolescentă de 16 ani a sunat la 112, spunând că mama sa ar fi ucis doi nou-născuți și i-ar fi îngropat în curtea casei. 

Imediat, la fața locului au ajuns polițiștii și au început cercetările. Au săpat și au făcut descoperirea șocantă. Au luat-o pe mamă, au audiat-o timp de câteva ore, însă femeia a încercat să ascundă adevărul, susținând faptul că totul ar fi fost un accident.

În realitate, în urma expertizelor medico-legale a rezultat, potrivit anchetatorilor, faptul că cei doi bebeluși se născuseră sănătoși, însă mama ar fi ales să îi ucidă. 

Procurorii din Dolj au ajuns la concluzia că femeia avea de gând să își omoare și fiica de 16 ani, cea care a dat-o pe mâna poliției, aceasta adresând-i mai multe amenințări pe rețele sociale, prin mesaje dar și la telefon.

În primă instanță, femeia a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru pruncucidere, dar și pentru amenințările cu moartea pe care le-a adresat fiicei care a denunțat-o.

×
Subiecte în articol: Dolj crima nou-născuți
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close