Antena 3 CNN Actualitate O adolescentă a căzut dintr-un tren aflat în mişcare, în urma unei altercaţii

O adolescentă a căzut dintr-un tren aflat în mişcare, în urma unei altercaţii

O adolescentă a căzut dintr-un tren aflat în mişcare, în urma unei altercaţii
Foto: Intact Images
29 Iul 2011   •   11:26

O tânără de 17 ani din Timiş a ajuns la spital, după ce a căzut din tren aflat în mişcare, în urma unei altercaţii. Fata s-a luat la ceartă cu un băiat de 18 ani, în urma unor suspiciuni de adulter.

"Incidentul a avut loc în trenul personal 2188 Lugoj - Margina. Un băiat de 18 ani din satul Jupani, judeţul Timiş, a intrat într-un compartiment în care se afla o fată de 17 ani, din aceeaşi localitate, a scos-o pe culoar şi i-a luat prin violenţă telefonul mobil, iar apoi a împins-o din tren între localităţile Balinţ şi Nevrincea. În cădere, fata l-a tras şi pe el din tren", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Emil Andrei, citat de Mediafax.

După ce au căzut din tren, băiatul a continuat să o agreseze pe fată, iar apoi a plecat, el fiind prins de poliţişti după câteva ore. Tânăra a fost transportată la Spitalul din Lugoj cu răni uşoare.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, fiind acuzat de tentativă de omor şi tâlhărie. El urmează să fie prezentat magistraţilor în cursul zilei de vineri cu propunere de arestare preventivă.

 



×
Subiecte în articol: tren furt tanara telefon mobil hot
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close