Antena 3 CNN Actualitate Numele lui Ioan Oltean, în scandalul mafiei despăgubirilor ANRP

Numele lui Ioan Oltean, în scandalul mafiei despăgubirilor ANRP

ioan ollt.jpg
04 Iun 2015   •   15:14

Numele lui Ioan Oltean a apărut şi în scandalul mafiei despăgubirilor ANRP, dar procurorii nu l-au chemat niciodată la audieri. Se pare că Oltean era mână-n mână cu Dorin Cocoş şi cerea un comision de 30% pentru rezolvarea dosarelor.

Iată ce spunea Gigi Becali despre rolul lui Ioan Oltean în mafia ANRP.

"Că spunea şi Oltean, a murit democraţia în România. Şi acum vreau să întreb şi eu. Cum este democraţia? Cum este cinstit? Când avem oamenii care trebuie să ia despăgubiri trebuie să-i dea lui şi lui Cocoş câte 30%? Ca altfel nu dai nicio despăgubire nu iei. Aşa este cinstit? Domnu preşedinte nu ştia de astea? DNA nu ştia de astea? Sute de milioane de euro. Care e cinstit? Să-i dai 30% lui Oltean şi lui Cocoş.E cinstit Cocoş să ia împreună vreun miliard de la Fondul Proprietatea?Aici e vorba de sute de milioane. Eu am dat vreo 20 de milioane pe drepturi din astea şi nu am putut să iau nimic. De ce? Păi, trebuia să-i dai 30% şi nu am vrut", declara Gigi Becali, în 2012, la un post de televiziune.

Deputatul Ioan Oltean a fost pus sub învinuire pentru trafic de influenţă în dosarul de corupţie al vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Bihor, Alexandru Kiss. Oltean este acuzat de procurori că s-a folosit de influenţa sa pentru numirea unui persoane într-o funcţie publică.

×
Subiecte în articol: Ioan Oltean
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close