Antena 3 CNN Actualitate Numele lui Cătălin Cherecheş, fostul edil condamnat din Baia Mare, apare într-un nou dosar

Numele lui Cătălin Cherecheş, fostul edil condamnat din Baia Mare, apare într-un nou dosar

catalin chereches hepta mediafax paul ursachi
Mama lui Cherecheş l-a dat în judecată pe unul dintre foştii săi consilieri, pentru a-l evacua dintr-un apartament care, de fapt, i-ar aparţine ei. Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Paul Ursachi
de Vasile Dale    |    02 Aug 2024   •   11:14

Numele lui Cătălin Cherecheş, fostul edil al municipiului Baia Mare condamnat la cinci ani de închisoare cu executare, apare într-un nou dosar

Mama lui l-a dat în judecată pe unul dintre foştii săi consilieri, pentru a-l evacua dintr-un apartament care, de fapt, i-ar aparţine ei. 

Noul dosar în care apare numele lui Cherecheş este înregistrat la Judecătoria Baia Mare. 

Practic, mama acestuia, fost deputat de județul Maramureș, este cea care l-a acționat în judecată pe fostul consilier personal al edilului din Baia Mare, cerând un ordin de evacuare dintr-un apartament. 

Aceasta a susținut în fața instanței că apartamentul este al ei, și nu al fostului primar din Baia Mare. 

De cealaltă parte, pârâtul a spus în fața instanței că a locuit în apartamentul respectiv de la sfârşitul anului 2015-începutul anului 2016, iar de-a lungul timpului ar fi plătit mai multe sume de bani în numele fostului edil din Baia Mare. 

De altfel, aceasta a fost și promisiunea pe care fostul edil i-ar fi făcut-o și i-ar fi spus consilierului că în apartamentul respectiv va putea locui. 

Instanța nu a acceptat aceste dovezi și a dispus evacuarea de îndată.

De altfel, imobilul este în acest moment fără utilități, fără curent și energie, iar cheile urmează să fie predate executorului judecătoresc.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close