Antena 3 CNN Actualitate Numele Becali TV nu e dorit de CNA

Numele Becali TV nu e dorit de CNA

Numele Becali TV nu e dorit de CNA
22 Mai 2007   •   14:18

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a cerut din nou, marţi, lui George Becali, preşedintele Consiliului de administraţie al Clubului de fotbal Steaua, să schimbe denumirea Becali TV pentru canalul de televiziune pe care intenţionează să-l lanseze. Membri CNA şi- au motivat solicitarea prin faptul că prevederile codului de reglementare al audiovizualului interzic promovarea unui om politic prin spoturi publicitare, în afara campaniei electorale.

S-a apreciat că prin existenţa unui post cu acest nume, George Becali şi-ar face practic campanie în permanenţă.

Totodată, CNA i-a solicitat lui George Becali ca numele său să fie specificat clar în structura acţionariatului, având în vedere că el este cel care solicită licenţa şi cel care suportă financiar costurile generate de menţinerea postului. Licenţa este formulată de SC Fotbal Club Steaua SA, iar George Becali a precizat că, deşi şi-a anunţat demisia din funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al clubului, deţine în continuare formal acest post. El a mai spus că intenţionează să investească în postul TV cel mult două-trei milioane de euro anual şi că, în cazul în care acesta nu va avea audienţă, îl va închide în maximum doi ani. Becali a adăugat că pe acest canal Tv nu vor fi difuzate deloc spoturi publicitare, iar grila de programe va conţine emisiuni pentru copii şi emisiuni cu caracter sportiv sau religios.

George Becali a adăugat că nu doreşte să schimbe denumirea de Becali TV deoarece în acest fel el are 'încredere că va merge televiziunea' şi a adăugat că el 'nu mai are nevoie de imagine'. George Becali, care este şi preşedintele Partidului Noua Generaţie, a venit marţi, la CNA, însoţit de Silviu Prigoană. Cei doi au anunţat că peste trei săptămâni vor reveni, prezentând o structură modificată a acţionariatului precum şi detalii despre programele ce vor fi difuzate.

Rompres

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close