Antena 3 CNN Actualitate Nu mişcă în front, când vine "EBA" în inspecţie. Sosia Elenei Băsescu bagă spaima în primarii PD-L

Nu mişcă în front, când vine "EBA" în inspecţie. Sosia Elenei Băsescu bagă spaima în primarii PD-L

Nu mişcă în front, când vine "EBA" în inspecţie. Sosia Elenei Băsescu bagă spaima în primarii PD-L
18 Iun 2009   •   09:01

Ce se întâmplă dacă la o primărie dintr-o comună mică vine în vizită un membru marcant al partidului care se află la conducere? Cu siguranţă praful va fi şters prin sălile de protocol. Ce se întâmplă însă, dacă vizita, inopinată de altfel, este chiar a fiicei preşedintelui? Spiritele se vor încinge şi mulţi angajaţi ai primăriilor se vor pierde cu firea. Că doar nu în fiecare zi te întâlneşti cu EBA. Sau, cel puţin, cu cineva care seamănă cu ea.

Jurnaliştii de la Cancan au făcut un experiment. Au mers împreună cu o sosie a Elenei Băsescu, pe care, ironie sau nu, o cheamă Iliescu, la primăriile conduse de PD-L, din jurul Capitalei. La apariţia presupusei fiice a preşedintelui, angajaţii de la primării s-au fâstâcit şi s-au întrecut în a-i face ?EBEI? pe plac.

Potrivit reporterilor Cancan, viceprimarul din Glina, s-a oferit chiar să îi facă anumite favoruri tinerei proaspăt europarlamentar. Omul i-a încrdedinţat că se află într-o ?continuă campanie electorală, că ?duşmanul PSD" a fost stârpit şi a promis că daca EBA îşi va cumpăra pământ în Glina o va ajuta să-l treacă din regim extravilan în cel intravilan?.

Şi la alte primării, sosia Elenei Băsescu a fost primită cu agitaţie şi fâstâceală. Singurul care a avut dubii în privinţa identităţii fetei a fost juristul de la primăria din Frumuşani, care a ?îndrăznit? să îi ceară un act de identitate, faptă pentru care a fost admonestat mai târziu de primarul din comună, după cum le-a mărturisit acesta reporterilor de la Cancan, crezând că vorbeşte cu reprezentanţii PD-L.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Capitală
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close