Antena 3 CNN Actualitate "Nu cred că e adevărat ce mi s-a întâmplat!" Tânăra mutilată de o soţie geloasă trece cu greu peste trauma suferită

"Nu cred că e adevărat ce mi s-a întâmplat!" Tânăra mutilată de o soţie geloasă trece cu greu peste trauma suferită

"Nu cred că e adevărat ce mi s-a întâmplat!" Tânăra mutilată de o soţie geloasă trece cu greu peste trauma suferită
Foto: Antena 1
de S.T.    |    14 Noi 2012   •   20:14

Tânăra mutilată de o soţie geloasă trece cu greu peste trauma suferită. Are coşmaruri, nu se recunoaşte în oglindă şi se plânge de dureri îngrozitoare de cap. Cu toate acestea, mâine va fi externată.

Spitalul din Roşiorii de Vede nu are o secţie de chirurgie plastică, unde medicii i-ar putea reface chipul mutilat, dar o trimit după nenumărate insistenţe la spitalul din Alexandria.

Cât despre consiliere psihologică, îi recomandă un cabinet privat.

La o săptămână de la coşmarul pe care l-a trăit pe câmp, Andreea refuză şi acum să accepte că a fost desfigurată. Tânăra se luptă cu coşmarurile din fiecare noapte, nu are bani să plătească şedinţe la psiholog şi nici intervenţia chirurgicală de care are nevoie.

Adolescenta are 20 arsuri de ţigară, nouă numai pe faţă. Pentru ele ar trebui să facă un peeling chimic, însă o singură şedinţă costă 100 de euro.

Fata va fi audiată mâine, după ce va externată. Femeia care a desfigurat-o a intrat după gratii. Iniţial, judecătorii au considerat că Gina Cornea, femeia care a tăiat-o cu foarfeca, a ars-o cu ţigara şi a lovit-o cu pumnii în cap pe adolescenta de 17 ani, poate fi judecată în stare de libertate.

Şi-au schimbat însă părerea la recurs când au aflat că tortura a fost înregistrată, pas cu pas.







×
Subiecte în articol: dureri de cap
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close