Antena 3 CNN Actualitate Noul primar al Capitalei, lucruri care nu se ştiau despre el

Noul primar al Capitalei, lucruri care nu se ştiau despre el

stefanel_dan_marin_b365_1_49384000.jpg
sursa:b365.ro
16 Sep 2015   •   09:06

Într-o intervenție telefonică la un post TV, primarul general interimar a declarat că ocupă funcția după ce partidele s-au așezat la masa negocierii. Întrebat dacă este analist politic, Dan Marin Ștefănel a spus că a absolvit Facultatea de Științe Politice și Administrative în 1999, dar nu a activat, "e doar o profesie", scrie dcnews.ro.

Primarul general interimar a oferit și lămuriri cu privire la funcțiile de conducere pe care le-a avut în cadrul unor firme:

"La 23 de ani aveam posibilitatea de a fi angajat la stat. Având în vedere salariile destul de mici, am preferat o carieră în mediul privat pentru a asigura o liniște mie și familiei mele".

Întrebat dacă este capabil pentru funcția de primar general interimar al Capitalei, politicianul UNPR a răspuns că în momentul de față răspunsul e da.

"Doresc să mă implic, regula transparenței e cea pe care o voi impune, și regula disciplinei. Am certitudinea și curajul!". El a continuat: "Nu consider că sunt lipsit de experiență. (...) Îmi pot aduce contribuția prin corelarea și determinarea oamenilor".

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close