Antena 3 CNN Actualitate Nouă maşini au fost AVARIATE în Capitală, din cauza unui şofer băut

Nouă maşini au fost AVARIATE în Capitală, din cauza unui şofer băut

masini_avariate_58184800.jpg
07 Noi 2014   •   08:45

Accident spectaculos în Capitală, în zona Piaţa Sudului. Un şofer care circula cu mult peste 100 de kilometri pe oră a pierdut controlul volanului şi a lovit alte 8 maşini care erau parcate regulamentar.

În maşina care a provocat accidentul se aflau patru persoane, iar una a ajuns la spital cu răni la picioare.

Şoferul conducea pe şoseaua Oltenitei cu viteză. Era în maşină cu alţi 3 prieteni când, în apropiere de Piaţa Sudului, a pierdut controlul volanului şi a intrat violent într-o dubiţă parcată regulamentar. Rând pe rand, ca într-un joc de domino, 8 maşini au fost distruse în doar câteva secunde.

Unul din proprietari a auzit bubuitura, iar când a coborat s-a luat cu mâinile de cap.

In urma impactului, o tânără care se afla în maşina care a produs accidentul a fost rănita serios, iar medicii de la SMURD au decis să o ducă la spital.

Se pare că cel care se afla la volanul autoturismului era un tânăr aflat în stare de ebrietate. El le-a declarat poliţiştilor că nu el conducea în momentul impactului, ci o prietenă. Martorii însă îl contrazic.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate cine se afla la volan. Între timp au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

×
Subiecte în articol: carambol masini avariate
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close