Antena 3 CNN Actualitate Stenograme din dosarul femeii ucise la comanda propriei fiice: ”Le-ai spus că nu eu am omorât-o? Eu nici nu am pus mâna”

Stenograme din dosarul femeii ucise la comanda propriei fiice: ”Le-ai spus că nu eu am omorât-o? Eu nici nu am pus mâna”

Stenograme din dosarul femeii ucise la comanda propriei fiice: ”Le-ai spus că nu eu am omorât-o? Eu nici nu am pus mâna”
Bărbatul aflat în închisoare susține că el nu a participat la crimă. Sursa Foto: Arhivă Antena 3 CNN
de Ana Ciuvică    |    28 Iun 2024   •   12:09

Antena 3 CNN a obținut noi stenograme în dosarul asasinatului la comandă din Ilfov

​​​​​​​

Nepoata acuzată că a plătit uciderea bunicii sale a fost interceptată când se certa cu fostul soț, în legătură cu asumarea vinovăției. Cei doi încercau să stabilească împreună ce să declare în fața procurorilor pentru a nu ajunge și ea în spatele gratiilor.

Bărbatul se afla deja la închisoare pentru că își asumase vina cu privire la crimă. Însă cercetările erau în desfășurare la acea vreme, astfel încât și nepoata victimei a fost chemată la audieri.

În stenograme, femeia îi povestește fostului soț că a recunoscut în fața anchetatorilor că a fost prezentă la momentul comiterii crimei.

Ea: Am recunoscut!

El: Ce ai recunoscut? Cine a făcut fapta, eu sau ăla? Știi că nu am vrut să merg acolo. Le-ai spus cine a făcut? Dacă o făceam eu, nu mai luam pe nimeni cu mine. Vin eu la ei acolo, și le spun cine a făcut fapta, mâine. Să nu mai stau eu aici degeaba, să stea cine a făcut.

Ea: Eu am spus că am fost acolo. 

El: Dacă tot ai spus asta, de ce nu ai spus adevărul, de ce nu ai spus cine a omorât-o? De aia te-am lăsat pe tine afară și am intrat eu nevinovat. Lasă că vede Dumnezeu! Ăla a omorât-o, eu nici măcar nu am pus mâna. Păi de ce nu ai spus adevărul, că ăla nenorocit-o? Dacă eram eu în stare de așa ceva, făceam eu direct, nu mai luam pe altcineva.

Ea: Am zis doar de mine, am fost singură, mi-a fost frică.

Acum, nepoata femeii de afaceri asasinate la comanda propriei fiice spune în fața judecătorilor că regretă fapta şi le cere magistraților să fie pusă în libertate.

Potrivit procurorilor, nepoata împreună cu fostul soț și un zidar plătit au ucis-o pe femeia de 60 de ani.

 

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: crima asasinat Ilfov
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Terenuri care costă cât o ceașcă de cafea pe metru pătrat
x close