Antena 3 CNN Actualitate Noi stenograme din dosarul Crevedia. Ce făceau șefii stației GPL cu angajații lor

Noi stenograme din dosarul Crevedia. Ce făceau șefii stației GPL cu angajații lor

crevedia
Noi stenograme din dosarul Crevedia. Ce făceau șefii stației GPL cu angajații lor
de Delia Bulgaru    |    16 Iun 2024   •   08:55

Au apărut noi stenograme din dosarul Crevedia. Anchetatorii au descoperit ce făceau șefii stației GPL cu subalternii lor, chiar înainte de audieri.

Se pare că șefii stației GPL din Crevedia, acolo unde a avut loc explozia puternică, își învățau subalternii să șteargă dovezile ilegalităților pentru a nu fi văzute de procurori.

Totul reiese din mai multe mesaje care arată că se făceau transferuri de carburant dintr-o autocisternă în alta, metodă care ar fi provocat această tragedie, potrivit anchetatorilor.

Mai exact, potrivit rechizitoriului, întocmit de procurorii de la Parchetul General, șefii stației GPL îi învățau pe subalternii lor să șteargă mesajele de pe WhatsApp care ar fi putut să îi incrimineze la audieri.

Aceste conversații telefonice au fost înregistrate de anchetatori și adăugate la dosarul care a fost trimis în judecată. Cei doi patroni ai stației GPL sunt acuzați de trei infracțiuni, asta după ce la 26 august 2023 exploziile de la Crevedia au dus la moartea a șase persoane și distrugerea totală a opt imobile.

×
Subiecte în articol: Crevedia explozii stenograme
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close