Antena 3 CNN Actualitate Noi mărturii în ancheta de la Constanța. După ce ar fi abandonat trupul Deliei, "Șacalul" s-ar fi dus la un bar să dea noroc cu oamenii

Noi mărturii în ancheta de la Constanța. După ce ar fi abandonat trupul Deliei, "Șacalul" s-ar fi dus la un bar să dea noroc cu oamenii

suspectul dublei crime de pe litoral a fost adus in carje la instanta
Când a fost arestat, "șacalul"a fost adus la instanță în cârje şi ajutat de poliţişti să meargă. El este suspectat că le-a ucis pe Delia și Denisa. FOTO Captură video Antena 3 CNN
de G.M.    |    22 Sep 2024   •   15:49

Apar noi mărturii despre bărbatul suspectat că a ucis două tinere pe litoral în timp ce era sub control judiciar. La doar câteva minute după ce a abandonat pe câmp trupul neînsuflețit al celei de-a doua victime, suspectul cunoscut ca "Șacalul" s-a dus la un bar din apropiere. Acolo a dat noroc cu oamenii care petreceau și a încercat să le vândă telefonul mobil al tinerei ucise, astfel încât să scape de probele care l-ar fi putut incrimina. 

A încercat să vândă și mașina furată de la Delia, iar soțul victimei, care este proprietarul autovehiculului, nu reușește acum să îl recupereze, chiar dacă suspectul este arestat de două săptămâni. 

"Șacalul" nu a recunoscut niciuna dintre cele două crime de care este acuzat, însă anchetatorii susțin că au suficiente probe care să îl lege de moartea celor două femei. 

Adrian Cuculis, avocat: "Mașina era înmatriculată în România. În momentul de față, mașina care e sechestrată nu mai are numere de România. E clar că cineva a reușit să treacă granița sau poate că nu a trecut granița și a făcut doar niște acte. În momentul de față avem trei cereri lansate către Parchet, una ca să vedem ce e în dosar, alta vizează restituirea mașinii – care era înmatriculată pe numele soțului Deliei - și încă o cerere de constituire ca parte civilă".

Între timp, femeia care îl găzduia pe suspect, spune că nu l-a denunțat mai repede pentru că l-a iubit. Acum vrea să îi convingă pe magistraţi că nu este implicată în cazul acestuia. Potrivit mai multor surse, femeia l-ar fi ajutat în mai multe situaţii - s-ar fi dus la hotelul unde era cazată cea de-a doua victimă să îi ia lucrurile şi chiar ar fi amanetat o parte dintre bijuteriile Denisei.

Victimele acestui caz sunt două femei (Denisa și Delia): una din județul Tulcea, găsită decedată într-un apartament din Constanța la mijlocul lunii iulie, și alta, al cărei trup a fost descoperit între localitățile Mihai Viteazu și Sinoe pe 4 septembrie.

×
Subiecte în articol: crima Constanța Șacalul ancheta crima
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close