Antena 3 CNN Actualitate Noi date despre principalul suspect al crimei de la Padina. Carmina Pricopie: "Mai există un dosar din 2022"

Noi date despre principalul suspect al crimei de la Padina. Carmina Pricopie: "Mai există un dosar din 2022"

Apar noi date despre atacatorii care au comis crima sângeroasă de la petrecerea cu vedete din Padina.

Suspecti
Noi date despre principalul suspect al crimei de la Padina Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Feb 2024   •   21:35

Sorin Anghel, bărbatul care a fost înjunghiat mortal la o petrecere cu vedete de la Padina, urma să împlinească 42 de ani pe data de 15 februarie 2024. Bărbatul se afla, alături de soția sa, într-un hotel de 4 stele din stațiunea Padina, la o petrecere, alături de mai multe vedete. 

Potrivit medicilor legiști, care au efectuat autopsia, Sorin Anghel ar fi murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori. Bărbatul ar fi avut patru înțepături în zona capului și două în spate. 

Întrebată despre acest caz, Carmina Pricopie, a dezvăluit că unul din suspecții crimei de la Padina are un dosar care nu a trecut de camera preliminară încă din 2022

Cine sunt atacatorii de la petrecerea din Padina

"Vorbim despre interlop, despre o vrăjitoare cunoscută. Noi am mai făcut mai multe reportaje despre familia respectivă. Însă, la ultima descindere care a avut loc la clanul Fabian în 2022, s-a finalizat cu nimic.

Pentru că dosarul a fost trimis în judecată în același an pentru înșelăciune pentru unul dintre frați, cel care ar fi l-ar fi tăiat pe bărbatul din Târgoviște în 2022. Și tot din 2022, acest dosar nici măcar nu a trecut de camera preliminară. Nu s-a fixat nici măcar un termen de judecată pe cameră preliminară, pe măsuri și excepții. Nu mai discutăm despre judecarea dosarului pe fond.

Informațiile care se știu în cest moment, cumva sunt clare. Erau la o petrecere pe zi cu toții. După care s-au mutat la o petrecere cu lăutari, unde era și victima, însoțită de mai mulți membri ai familiei. S-a iscat acolo un conflict. Este clar și evident și din toate declarațiile martorilor, dar și din rapoartele medico-legale că loviturile pe care le-au primit suspecții, pentru că i-am văzut ieri, erau plin de sânge, unu era bandajat și familia susține că ei au fost atacați. Aceste lovituri pe care le-ar fi primit nu le-au pus viețile în primejdie, în timp ce bărbatul în vârstă de 41 de ani este acum la morgă. Deci nu cred că putem vorbi despre o legitimă apărare.

Arma crimei nu a fost găsită de anchetatori

Sabia, se discută că ar fi fost luată din acel restaurant. Ar putea să fie un obiect din de bucătărie. Arma crimei nu a fost încă găsită. Noi am avut acele imagini din restaurant pe care le-am și difuzat la Antena 3 CNN, imediat filmate imediat după conflict. Acolo a fost o încăierare în toată regula, erau foarte multe persoane prezente acolo, iar atacul a avut loc atât în interiorul acelui restaurant, au ieșit pe undeva în fața restaurantului, până în parcare.

Practic acel om a fost vânat de către cei trei indivizi, potrivit descrierilor martorilor și a celor care au fost acolo. Este interesant care dintre ei a lovit, pentru că dacă unul a lovit și ceilalți l-au ținut practic vorbim despre coautorat.

Acum familia Fabian poate să spună ce dorește. S-au lansat acuzații că și victima făcea parte dintr-un clan. Nu făcea parte din niciun clan. Era un șofer aflat în timpul liber. Îi venise familia din străinătate și era la petrecere cu familia sa. Nici măcar nu erau cazați la hotelul respectiv, spre deosebire de cei din familia Fabian care erau cazați în acel complex", a spus Carmina Pricopie, jurnalist de investigații Antena 3 CNN. 

"Istoria infracțională a României, plină de recidive"

"Din păcate, istoria infracțională a României, plină de recidive și recidivele evident, sunt comise de persoane care nu au ajuns să fie condamnate sau au fost condamnate la pedepse absolut ridicole sau reușit să își scurteze pedepsele prin diverse metode. Sau pur și simplu sunt ocoliți de lege.

Justiția asta, cu ai zice, cu mai multe viteze e, de fapt, e fără viteză atunci când e vorba de astfel de cazuri. Rezultatul acelor ani în care ceea ce a contat în materie de penal erau doar actele de corupție, pentru că numai actele de corupție, alea cu sârmele în urechi, erau cele la care păreau că se pricep procurorii și servici.

Unde dădeau judecătorii cu ciocănelul. Dincoace, unde trebuia să administrezi niște probe banale, cum ar fi să cauți arma crimei aici, să-l găsești pe ăla care l-a aruncat în aer cu mașina acum 3 ani de zile la Arad, să rezolvi chestiuni de infracționalitate curentă, dar foarte violentă, nu. Aici nu se pricep nici polițiștii, nu se pricepe nici procurorul și nici judecătorul nu pare să administreze actul de dreptate cu celeritate", a mai spus şi Adrian Ursu, realizator Antena 3 CNN. 

×
Subiecte în articol: crima din Padina
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close