Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre starea de sănătate a maestrului Florin Piersic: ”Veștile sunt bune!”

Noi detalii despre starea de sănătate a maestrului Florin Piersic: ”Veștile sunt bune!”

Medicii care îl îngrijesc pe maestrul Florin Piersic au făcut noi declarații cu privire la starea de sănătate a acestuia.

de Laura Dinu    |    Cristina Ştefan    |    13 Mai 2024   •   16:43

Evoluția stării de sănătate a maestrului Florin Piersic este una bună, spun medicii care îl îngrijesc. Cu toate acestea, actorul rămâne internat la Terapie Intensivă, pe motiv că este ”un caz complicat”, așa cum au declarat surse medicale pentru Antena 3 CNN. 

În urmă cu scurt timp, Florin Piersic a fost vizitat de o echipă de medici infecționiști și cardiologi de la Institutul Matei Balș, spitalul de unde a fost transferat. Aceștia au decis ce tratament va primi maestrul în perioada de recuperare. 

”Lucrurile sunt stabile. În momentul în care eu spun că un pacient este stabil mă refer la toate aspectele, nu mă refer doar la ce se întâmplă din punct de vedere ortopedic, este un pacient pe care îl abordăm din toate punctele de vedere, și partea cardiacă, și ortopedică, și de infecțioase, și chirurgie plastică, tot ce înseamnă terapie, în așa fel încât să fie o monitorizare permanentă”, a explicat medicul Adrian Marinescu în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

Așadar, evoluția marelui actor este una bună, chiar dacă pașii sunt mărunți. Mai mult decât atât, maestrul le-a spus medicilor că își dorește să revină cât mai curând pe scenă. 

În acest moment, spun medicii, nu se pune problema unei noi operații la picior, chiar dacă proteza montată săptămâna trecută este una provizorie. Cel mai probabil, medicii vor lua în considerare schimbarea acesteia în momentul în care starea de sănătate a actorului va fi destul de bună astfel încât să suporte o astfel de procedură. 

Săptămâna aceasta Florin Piersic va rămâne la Spitalul Foișor, urmând ca ulterior să fie transferat înapoi la Institutul Matei Balș. 

 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic Adrian Marinescu
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close