Antena 3 CNN Actualitate Noi detalii despre tripla crimă din București, victimele au fost înjunghiate de 20 de ori. Suspectul principal a fost reținut

Noi detalii despre tripla crimă din București, victimele au fost înjunghiate de 20 de ori. Suspectul principal a fost reținut

cadavrul unei victime ucise in bucuresti este scos din imobil
Suspectul principal al triplei crime din Capitală a fost reținut. FOTO captură video Antena 3 CNN
de Georgiana Marina    |    07 Aug 2024   •   08:04

Suspectul principal al triplei crime din Capitală a fost reținut. El și fratele său geamăn au fost audiați. Bărbatul de 46 de ani şi-ar fi ucis mama şi cei doi fraţi din cauza banilor. Între timp au ieșit la iveală noi date despre triplul asasinat. Mama ucisă de fiul său avusese în trecut ordin de protecţie, dar l-a retras. Totodată, anchetatorii nu au găsit arma crimelor, însă potrivit acestora atunci când au sosit polițiștii la fața locului, principalul suspect a fost calm și chiar le-a indicat anchetatorilor locul unde erau cadavrele.

Tu i-ai omorât?
Nu.
Ce s-a întâmplat acolo?
Am venit de la muncă....
 
80.000 de euro. Sunt banii pentru care presupusul criminal, un bărbat de 46 de ani şi-ar fi ucis mama, sora, dar şi un frate. Suspectul i-ar fi împrumutat suma uriașă femeii, iar aceasta nu i-a mai returnat-o, potrivit unor surse.

Bărbat: "Erau scandaluri pe aici, țipete. Toți patru locuiau cu mama. Împreună. Am înțeles că unul lucra și cel care era acasă dintre gemeni prima dată a omorât un frate, pe maică-sa, când a venit sora am înțeles că a țipat, a omorât-o și pe soră."

Femeie: "Am înțeles că unul dintre ei avea probleme de sănătate."

Procuror: "A existat un ordin de protecție față de geamănul găsit în casă."

Reporter: Cum era el?

Procuror: "Există semne în casă că s-a făcut curat .. sunt mai multe cuțite, 20 de plăgi înjunghiate. Două dintre victime erau în saci, a treia în baie.
Vecinii spun că presupusul criminal ar fi fost consumator de substanțe interzise. Omenii spun că era violent și că de cele mai multe ori era scandal în familia lor".

Alături de suspect, la audieri a fost adus și fratele sau geamăn. Oamenii legii nu exclud varianta ca cei doi să fie complici.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close