Antena 3 CNN Actualitate Detalii exclusive din ancheta uciderii dentistei din Brăila. ADN-ul suspectului a fost găsit sub unghiile victimei

Detalii exclusive din ancheta uciderii dentistei din Brăila. ADN-ul suspectului a fost găsit sub unghiile victimei

BeFunky-collage (29)
Bărbatul, recent eliberat după ce a petrecut ultimii patru ani după gratii, şi-ar fi pregătit crima în detaliu | Sursă colaj foto: Captură video
de Bianca Chirilă    |    22 Iul 2024   •   21:36

Apar noi detalii despre crima din Brăila. Potrivit unor surse Antena 3 CNN, ADN-ul suspectului a fost găsit sub unghiile victimei, dar și pe brațele ei. Deși a fost arestat preventiv, el nu-și recunoaște faptele.

Procurorii iau în calcul toate ipotezele. Ar putea fi vorba despre o tâlhărie eșuată. Individul să se fi speriat în momentul în care și-a dat seama că a ucis-o pe doctoriţă și să fi fugit cu ce a prins la mână. Nu este exclus nici să fie vorba despre un asasinat la comandă. 

Surse din anchetă spun că până acum au fost audiate toate persoanele apropiate victimei, rudele, soţul, pacienţii și asistenta, pe care medicul a lasat-o să plece acasă mai devreme în ziua tragediei.

Toate dovezile au dus la un singur suspect: bărbatul care a fost deja arestat preventiv.

Individul ar fi plecat de la Galaţi cu un taxi, a mers în Brăila și şi-a schimbat hainele în drum spre cabinetul stomatologic. El s-ar fi dus la Galați special pentru a fi localizat acolo, în cazul în care urma să fie prins. A luat mai multe mijloace de transport, astfel încât să ajungă la cabinet, pe care avea cum să-l supravegheze în fiecare zi, având în vedere că el stă la 500 de metri distanță și chiar fusese la un moment dat pacient. A intrat în cabinet și, potrivit unor informații neoficiale, a încuiat ușa cabinetului, pentru ca femeia să nu poată fugi. Crima s-ar fi săvârșit în camera de sterilizare a acelui cabinet. 

Imediat după ce a plecat de la cabinet s-a deplasat în zone de vegetație, unde și-a schimbat hainele. A scăpat și de o șapcă, pe care anchetatorii au găsit urme de ADN. Ulterior, s-a dus la păcănele și a încercat să se comporte normal, astfel încât să nu dea de bănuit.

Individul ar fi săvârșit și alte infracțiuni în mai multe state.

De-a lungul timpului, femeia s-a plâns că este amenințată prin mesaje de un individ. Telefonul său a dispărut, cel mai probabil atacatorul l-a luat intenționat, pentru a șterge urmele împotriva sa.

De asemenea, își pregătise totul atât de bine, astfel încât fost surprins când a fost săltat de polițiști.

Citește și

Arma crimei nu a fost găsită, iar el nu vrea să colaboreze cu anchetatorii. Este în continuare foarte sigur că nu există suficiente probe împotriva lui. Mai mult, el le-ar fi promis anchetatorilor că dacă se găsește ADN-ul lui în cabinetul stomatologic își recunoaște faptele. Aceștia i-au arătat dovezile, însă nu s-a ținut de cuvânt.

Deşi a fost prins, cazul este în continuare învăluit în mister. Nu se ştie motivul care l-a împins pe bărbat spre teribilul gest. 

Filmul crimei de la Brăila

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, medic stomatolog, a fost găsită moartă, cu urme de violență, marți, seara, într-un cabinet stomatologic din Brăila. Când a văzut că nu mai ajunge acasă, soțul ei a mers la cabinet după ea. 

Acolo a descoperit trupul neînsufleţit al femeii care, potrivit lui, prezenta şi urme de violență. 

Bărbatul a alertat imediat Poliţia, care a deschis deja un dosar, pentru că se bănuia, având în vedere probele evidente, că este vorba despre o crimă. Ulterior, anchetatorii au confirmat acest lucru. Moartea medicului stomatolog din Brăila a survenit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, existând mai multe plăgi la nivelul gâtului ce ar fi putut fi provocate prin lovire cu un cuţit, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în urma necropsiei efectuate asupra cadavrului.
 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close