Antena 3 CNN Actualitate Noi audieri în cazul Elodia. Cristian Cioacă s-a prezentat în faţa judecătorilor Curţii de Apel Braşov

Noi audieri în cazul Elodia. Cristian Cioacă s-a prezentat în faţa judecătorilor Curţii de Apel Braşov

Noi audieri în cazul Elodia. Cristian Cioacă s-a prezentat în faţa judecătorilor Curţii de Apel Braşov
23 Mar 2009   •   15:24

Cristian Cioacă s-a prezentat, luni, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Braşov pentru a fi audiat în procesul în care este acuzat de violarea secretului corespondenţei soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu. Cioacă a venit însoţit de avocata sa, fiind foarte relaxat şi zâmbitor. Ca de obicei, poliţistul a fost foarte rezervat în declaraţii.

Cristian Cioacă a venit la Curtea de Apel Braşov la volanul maşinii de teren nou achiziţionate. Acesta a vorbit foarte puţin cu presa şi din atitudinea pe care a afişat-o se pare că a trecut peste toate.

La proces a fost prezent şi Adrian Niţu, hackerul care susţine că poliţistul a spart adresele de mail ale Elodiei. Niţu nu avea apărător aşa că avocata lui Cioacă s-a oferit să-l apere şi pe hacker. Solicitarea a fost respinsă de instanţă care a considerat că între cei doi există un conflict de interese şi care a stabilit un nou termen pentru 27 aprilie.

Cristian Cioacă este acuzat că ar fi spart adresa de mail a soţiei sale şi i-ar fi citit corespondenţa. Avocata părinţilor Elodiei Ghinescu a spus că imaginea soţiei lui Cristian Cioacă a fost defăimată în dosarul privind violarea corespondenţei.


La plecare, Cristian Cioacă a declarat că abia aşteaptă să se termine toate procesele în care este implicat. După proces, Cristian Cioacă a plecat direct la Piteşti unde are de rezolvat probleme legate de serviciu.

Antena3

×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close