Antena 3 CNN Actualitate FOTO Ninge în Munții Parâng și în Poiana Brașov, pe Transfăgărășan s-a depus strat de zăpadă. Sunt minus 10 grade la Vârful Omu

FOTO Ninge în Munții Parâng și în Poiana Brașov, pe Transfăgărășan s-a depus strat de zăpadă. Sunt minus 10 grade la Vârful Omu

zapada la munte
Ninge în Munții Parâng și în Poiana Brașov, s-a depus strat de zăpadă. FOTO Facebook
de G.M.    |    30 Sep 2024   •   09:09

Sunt minus 10 grade la Vârful Omu și minus 7 grade în Ceahlău, anunță meteorologii, luni dimineață. Ninge în Munții Parâng și în Poiana Brașov, iar pe Transfăgărășan s-a depus deja strat de zăpadă.

UPDATE 9.55 Pe Transfăgărășan s-a depus zăpadă.  Muncitorii intervin cu utilaje de deszăpezire.  

Șoferii care ajung în zonă trebuie să aibă mașinile echipate pentru iarnă.  Meteorologii anunță că ninsorile vor continua și luni.

Știrea inițială

Temperaturi resimțite la ora 8 dimineața.

-10 grade Vf Omu

-7 grade Ceahlău

-6 grade Bâlea Lac

-6 grade Iezer

-6 grade Țarcu

-6 grade Vlădeasa

-5 grade Penteleu

-5 grade Lăcăuți

-3 grade Bucin

A început să ningă și în Munții Parâng. La Rânca, pe drumul național 67C s-a format deja un strat de zăpadă pe carosabil, iar din cauza temperaturilor scăzute a apărut gheață.

 Angajații de la Direcția Regională de Poduri și drumuri Craiova susțin că stratul de gheață format este de 1 cm și intervin cu mai multe utilaje în zonă.

Temperaturile au scăzut brusc în cursul nopții, iar la cota 1800 în Poiana Brașov,  ploaia s-a transformat în lapoviță și apoi în ninsoare.

În masivul Postăvaru zăpada are câțiva cm.

×
Subiecte în articol: zapada ninsoare
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close