Antena 3 CNN Actualitate Nicuşor Dan: “Sistemul de termoficare din București e într-o situație foarte dificilă”

Nicuşor Dan: “Sistemul de termoficare din București e într-o situație foarte dificilă”

Nicuşor Dan, primarul general ales al Capitalei, a fost marţi la o întâlnire cu reprezentanţii ELCEN, unde a constatat situaţia dificilă a sistemului de termoficare. Asta în condiţiile în care Dan recunoştea cu o zi în urmă că singurele soluţii pentru această iarnă vor fi intervenţiile mai rapide la avariile din cartiere.

Nicuşor Dan: “Sistemul de termoficare din București e într-o situație foarte dificilă”
de Claudia Popovici    |    29 Sep 2020   •   20:45

Nicuşor Dan s-a întâlnit cu unul din specialiştii sistemului de termoficare a Capitalei, ELCEN, şi a făcut o constatare serioasă pe care a anunţat-o public şi pe reţelele de socializare.

“M-am întâlnit azi cu Claudiu Crețu, administratorul special al ELCEN, unul dintre specialiștii sistemului de termoficare al Capitalei. Am vrut să văd concret cum s-a lucrat în ultimii ani de zile în domeniul termoficării și m-am convins din nou că sistemul de termoficare din București e într-o situație foarte dificilă.“, spune Nicuşor Dan, în postarea de pe Facebook.

“Nu trebuie să pierdem timpul, ci să venim cu soluții”.

Cu o seară în urmă, Nicuşor Dan recunoştea în cadrul unei emisuni televizate că nu va putea rezolva problema lipsei apei calde, dar are o soluţie: va asigura intervenţia la avarii.  

“E important de aceea să punem împreună, cât mai repede, cele mai bune idei și soluții pentru rezolvarea problemelor de sistem, dar și a urgențelor privind apa caldă și căldura. E un proces greu și nu trebuie să pierdem timpul, ci să venim cu soluții.", este îndemnul cu care primarul general ales al Capitalei îşi încheie mesajul de pe Facebook

Citeşte şi: Nicuşor Dan recunoaşte că nu poate rezolva problema lipsei agentului termic din Capitală, în ziua în care 130 de blocuri au fost lăsate fără apă caldă

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan apă caldă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
O fată de 17 ani și un tânăr de 24, găsiți morți într-un hotel din București
x close