Antena 3 CNN Actualitate Nicu Covaci va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Timişoara. Sicriul său va fi depus săptămâna viitoare la Filarmonica din oraș

Nicu Covaci va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Timişoara. Sicriul său va fi depus săptămâna viitoare la Filarmonica din oraș

Covaci concert Polivalienta aprilie 2023
Nicu Covaci în timpul unui concert în București, în aprilie 2023. Sursă foto: hepta
de Bianca Chirilă    |    03 Aug 2024   •   12:42

Liderul formaţiei Phoenix, Nicu Covaci, care a murit vineri seară, va fi înmormântat în Cimitirul Eroilor din Timişoara. Sicriul său va fi depus la Filarmonia din Timişoara la începutul săptămânii viitoare. 

ACTUALIZARE: Sicriul cu trupul neînsufleţit al liderului trupei Phoenix, Nicu Covaci, va fi depus la Filarmonica din Timişoara la începutul săptămânii viitoare, a anunţat sâmbătă primarul municipiului, Dominic Fritz.

„Aşa cum am promis azi-noapte, revin cu detalii privind modul în care vă puteţi lua rămas bun de la Nicu Covaci. Împreună cu oamenii inimoşi din jurul lui, am stabilit că trupul neînsufleţit al lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonică la începutul săptămânii viitoare. Vom comunica programul şi detalii cât de curând", a precizat edilul Timişoarei, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, la Casa de Cultură va fi organizată o expoziţie foto dedicată lui Nicu Covaci şi va fi deschisă o carte de condoleanţe, iar această acţiune va fi pe o perioadă mai lungă, pentru a permite cât mai multor oameni care l-au iubit şi admirat să lase câteva gânduri în memoria lui Nicu Covaci, a anunţat Dominic Fritz.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Trupul neînsufleţit al lui Nicu Covaci va fi preluat de familie luni, de la Morga Spitalului Judeţean din Timişoara, deoarece este aşteptată să sosească, din Spania, partenera de viaţă a lui Nicu Covaci. 

Data înmormântării nu a fost deocamdată stabilită, însă slujba va fi oficiată de mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan.
 
Nicu Covaci a murit vineri seară, la Spitalul Judeţean Timişoara.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close