Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Ciucă condamnă atacul rușilor asupra porturilor de la Dunăre: "Nu vor putea opri determinarea lumii libere de a sprijini restabilirea păcii în regiune"

Nicolae Ciucă condamnă atacul rușilor asupra porturilor de la Dunăre: "Nu vor putea opri determinarea lumii libere de a sprijini restabilirea păcii în regiune"

Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă a transmis luni, că atacurile aeriene ruseşti asupra infrastructurii portuare din Reni şi Izmail nu vor putea opri determinarea lumii libere de a sprijini restabilirea păcii în regiune.

nicolae ciuca
Nicolae Ciucă condamnă atacul rușilor asupra porturilor de la Dunăre: "Nu vor putea opri determinarea lumii libere de a sprijini restabilirea păcii în regiune" Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Iul 2023   •   14:19

"Atacurile aeriene rusești asupra infrastructurii portuare din Reni și Izmail nu vor putea opri determinarea lumii libere de a sprijini restabilirea păcii în regiune.

Condamnăm cu toată puterea astfel de atacuri.

Este evidentă intenția Moscovei de a lovi în capacitatea de export a Ucrainei, acesta fiind și motivul pentru care au fost atacate cele două puncte de o mare importanță comercială.

De exportul cerealelor ucrainene depinde aprovizionarea cu hrană a mai multor state, iar periclitarea acestor transporturi pune în pericol securitatea alimentară de pe plan mondial.

Citește și: Directorul Administrației Portuare, explicații în exclusivitate după atacul rușilor de lângă România: "Avem infrastructura necesară"

România, împreună cu celelalte state ale lumii libere, rămân alături de Ucraina în cea mai grea perioadă din istoria sa", a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de socializare.

Atacurile aeriene rusești asupra infrastructurii portuare din Reni și Izmail nu vor putea opri determinarea lumii libere...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Luni, 24 iulie 2023

×
Subiecte în articol: Nicolae Ciucă Portul Reni
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close