Antena 3 CNN Actualitate Nicoară Mihali, suspect în dosarul Buldozerul, a fost arestat

Nicoară Mihali, suspect în dosarul Buldozerul, a fost arestat

Nicoară Mihali, suspect în dosarul Buldozerul, a fost arestat
13 Sep 2009   •   17:50

Nicoară Mihali, suspect în dosarul Buldozerul, a fost prins duminică dimineaţă după zile întregi de căutări. Conform declaraţiilor poliţiştilor, când a fost găsit, Mihali era înarmat. El a fost dat în urmărire generală după ce a tras într-o maşină a poliţiei.

Acţiunea poliţiştilor a început încă de sâmbătă seară când 12 mascaţi au încercat să percheziţioneze locuinţa concubinei lui Mihali. Aceasta nu i-a lăsat să cerceteze decât o parte a casei. Nu au găsit nimic, aşa că poliţiştii au revenit duminică dimineaţă, cu doi martori. Când au intrat în casă, Mihali era dezbrăcat, sub pat, cu pistolul la tâmplă.

Bărbatul a fost dus la sediul Poliţiei Borşa. Pe numele lui Mihali există un mandat de arestare pentru 29 de zile, emis în lipsă de Tribunalul Maramureş.

Nicoară Mihali, zis Bandriş, a fost dat în urmărire generală, luna trecută, după ce, încercând să scape de poliţişti, tânărul a scos pistolul, în trafic, a lovit mai multe maşini, şi a fugit în munţi. De atunci, zeci de poliţişti, mascaţi şi jandarmi l-au căutat peste tot. Nicoară Mihali are 22 de ani şi un cazier bogat, cu şapte dosare penale.

Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close