Antena 3 CNN Actualitate Nepotism la Poşta Bacău. Copii de consilier, în funcţii de conducere (VIDEO)

Nepotism la Poşta Bacău. Copii de consilier, în funcţii de conducere (VIDEO)

Nepotism la Poşta Bacău. Copii de consilier, în funcţii de conducere (VIDEO)
26 Feb 2009   •   10:35

Poşta Bacău, la control. Ministerul Comunicaţiilor a ordonat declanşarea unei anchete în cazul Direcţiei Regionale Bacău, unde copiii Olguţei Cocrea, consilier al directorului general al companiei Poşta Română, ocupă funcţii de conducere.
Ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, în subordinea căruia se află Compania Naţională Poşta Română, anchetează modul în care au fost angajaţi la Poşta Bacău cei doi copii şi viitoarea noră a Olguţei Cocrea.
În plus, Ministerul va verifica şi firma deţinută de Olguţa Cocrea şi soţul ei, care are contracte de prestări servicii cu Poşta Română.
Potrivit ziariştilor de la Evenimentul Zilei, de aproape un an, Alina Cocrea, fiica Olguţei Cocrea, este inspector de exploatare la Direcţia Regională de Poştă Bacău.
La sfârştiul anului trecut, fiul Olguţei Cocrea a intrat şi el în rândurile poştaşilor.
George Claudiu Cocrea a fost numit şef al Centrului de Tranzit Regional Bacău chiar de către cel pe care îl consiliază mama sa, directorul general al Poştei Române.
Viitoarea noră a Olguţei Cocrea, Andreea Chiriac, ocupă tot o funcţie de conducere în Poştă. Ea este inspector de exploatare în cadrul Inspectoratului de Control Regional Bacău. A fost numită pe post tot de la Bucureşti, de unde îşi primeşte şi salariul.
Consiliera directorului general al Poştei a admis că mai mulţi membri ai familiei sale lucrează în conducerea Direcţiei Regionale de Poştă, însă a negat un eventual nepotism.
Soţii Gheorghe şi Olguţa Cocrea sunt şi acţionarii unei companii care produce şi vinde hârtie igienică la aproape toate oficiile poştale din ţară. Vânzările cele mai mari le face în judeţele Bacău, Iaşi, Prahova şi Galaţi.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close