Antena 3 CNN Actualitate Neglijenţă în spital. O femeie şi-a găsit tatăl internat, cu capul spart (VIDEO)

Neglijenţă în spital. O femeie şi-a găsit tatăl internat, cu capul spart (VIDEO)

Neglijenţă în spital. O femeie şi-a găsit tatăl internat, cu capul spart (VIDEO)
13 Sep 2009   •   14:16

Scandal la spitalul de urgenţă din Târgu Mureş. Fiica unui bătrân acuză câteva asistente medicale de neglijenţă. Femeia spune că tatăl său paralizat a căzut din pat şi s-a rănit, în timp ce asistentele stăteau la discuţii în camera lor. Cadrele medicale se apără şi spun însă că sunt prea puţine şi nu se pot ocupa de fiecare pacient în parte.

Bărbatul este internat de o săptămână la secţia de Neurochirurgie. Omul este paralizat şi nu îşi poate folosi mâna dreaptă. Când fiica lui a venit în vizită a constatat că pe lângă toate aceste suferinţe, bătrânul mai avea şi o rană la cap. Femeia povesteşte că a fost şocată de mizeria în care zăcea tatal ei. Nimeni nu s-a sinchisit nici măcar să cureţe urmele de sânge.

Revoltată de felul în care a fost tratat, femeia a inceput să ceară explicaţii. Ea povesteşte că atunci când a intrat în camera asistentelor, acestea stăteau în pat, vorbeau la telefon şi râdeau. Şi-au schimbat imediat atitudinea când au văzut că au un ?vizitator?. Ele i-au explicat că personalul în spital este insuficient pentru a supraveghea cu atenţie fiecare bolnav în parte.

Femeia nu se gândeşte deocamdată să facă plângere împotriva personalului medical, dar este hotărâtă să îşi ia tatăl acasă. Conducerea spitaluiui a deschis, totuşi, o ancheta in acest caz.



Antena 3

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close