Antena 3 CNN Actualitate Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia, cu ochii în lacrimi de Ziua Naţională a României

Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia, cu ochii în lacrimi de Ziua Naţională a României

De Ziua Naţională a României, pe 1 Decembrie 2022, Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia, a transmis Live din Piazza San Marco, Veneţia, despre manifestaţiile şi evenimentele pregătite de românii din Italia.

Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia, cu ochii în lacrimi de Ziua Naţională a României
Naty Badea, corespondent Antena 3 CNN în Italia, cu ochii în lacrimi de Ziua Naţională a României
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Dec 2022   •   14:05

"La mulţi ani, România! În această seară, Italia se va lumina în culorile drapelului românesc. Mai mulţi primari ai unor importante oraşe din Italia au luat această decizia de a lumina monumentele importante în culorile drapelului României, ca un omagiu pentru România şi pentru românii care locuiesc aici.

La Roma, Torino, Genova şi Trieste, monumentele vor fi colorate în culorile drapelului românesc.

În această seară, sute de români vor dansa Hora Unirii în aceste oraşe. Astăzi sunt foarte multe evenimente. Este primul an de după pandemie în care nu mai sunt restricţii, iar românii vor petrece. Sunt foarte multe expoziţii, evenimente, concerte, petrecere, în toate oraşele din Italia.

Aş vrea şi eu să vă spun la mulţi ani, să îi mulţumesc României pentru limba română, care mi-a dat privilegiul de a-mi pune cândva sufletul în poezie, să îi mulţumesc României pentru familia mea, care acum este departe, dar care m-a educat cu valori extrem de înalte şi, nu în ultimul rând, vreau să mulţumesc României pentru cea mai frumoasă meserie pe care o am, pentru cel mai frumos şi mai prestigios loc de muncă - Antena 3 CNN şi pentru cei mai senzaţionali colegi de care mi-e dor în fiecare zi a anului.

De 1 Decembrie, de la Veneţia, pentru Antena 3 CNN, aceeaşi româncă - Naty Badea", a fost mesajul transmis de Naty Badea.

×
Subiecte în articol: Italia Venetia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Vremea extremă face ravagii în Europa
x close