Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică: "Verdictul CNATDCU este penibil, dar era de așteptat. Vom contesta"

Mugur Ciuvică: "Verdictul CNATDCU este penibil, dar era de așteptat. Vom contesta"

ciuvica.jpg
08 Dec 2016   •   12:31

Comisia de lucru desemnată de CNATDCU să analizeze teza de doctorat a şefei DNA a ajuns la concluzia că Laura Codruţa Kovesi nu a plagiat.

Recomandarea de menţinere a titlului de doctor a fost însuşită joi, prin vot, de Consiliul General al CNATDCU.

În Consiliul General au fost 35 de voturi pentru menţinerea titlului de doctor şi o singură abţinere, neconstatându-se nereguli grave, potrivit anunțului oficial CNATDCU.

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică, de la care a plecat această teorie bombă, a explicat, într-o intervenție telefonică în emisiunea Obiectiv, realizată de Oana Stancu, la Antena 3, că se aștepta la această decizie.

“Este un verdict așteptat, anunțat de o mulțime de mici evenimente din ultimele două luni. Este un verdict penibil, cum este orice chestiune care vine împotriva unui minim bun-simț. Plagiatul există, este confirmat de cel mai performant soft anti-plagiat din lume. Însă, frica de cătușele doamnei Kovesi a fost mult mai importantă decât bunul simț. Și atunci au dat acest verdict”, a explicat președintele GIP.

“Foarte multă lume în România, noi avem mai mult de-a face cu politicienii, dar foarte multă lume este speriată de cătușele doamnei Kovesi. Evident că au fost speriați, altfel nu există explicații pentru această decizie”, a explicat Mugur Ciuvică, la Antena 3.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close