Antena 3 CNN Actualitate Surse: Motivul pentru care verișorul Raisei ar fi ucis-o pe fetița de doi ani cu sânge rece

Surse: Motivul pentru care verișorul Raisei ar fi ucis-o pe fetița de doi ani cu sânge rece

Verișorul Raisei, cel care a ucis-o cu sânge rece pe fetița de nici trei ani, ar fi recurs la fapta odioasă pe fondul unei supărări, potrivit unor surse.

BeFunky-collage (13)
Surse: Motivul pentru care verișorul Raisei ar fi ucis-o pe fetița de doi ani cu sânge rece
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Mai 2024   •   14:23

Verișorul Raisei, tânărul în vârstă de 15 ani, care a ucis-o pe micuța Raisa, ar fi avut un comportament ciudat în ziua dispariției micuței. 

Potrivit unor surse, băiatul de 15 ani se supăra când i se luau lucrurile, inclusiv mâncarea.

Anchetatorii nu au putut stabili un motiv anume, însă bănuiesc că atunci când mătușa i-a cerut să-i dea și fetiței o bucată de pâine, ceva s-a declanșat în mintea băiatului.

Reamintim că, după ore întregi de audieri, polițiștii au reușit cu greu să-l convingă pe tânăr să vorbească. Inițial, a spus că nu el și-a omorât verișoara, însă după cum se știe, de la fața locului s-au ridicat foarte multe probe care au ajuns la București.

Acolo s-au făcut toate expertizele și polițiștii craioveni, ajutați de specialiștii de la Institutul de Criminalistică din București, au putut să aibă probe absolut suficiente care să-l incrimineze. 

Inclusiv, se pare că au reușit să dovedească faptul că pe pantalonii acestui tânăr erau urme de sânge care aparținea, bineînțeles, Raisei. Pus în fața acestor probe, tânărul a recunoscut că și-a omorât verișoara.

Miercuri seara, înainte de miezul nopții, a fost emisă ordonanța de reținere pentru 24 de ore, pe numele tânărului.

În cursul acestei zile, verișorul Raisei va fi condus în fața magistraților de la Tribunalul Dolj pentru emiterea mandatului de arestare pentru următoarele 30 de zile.

 

×
Subiecte în articol: Raisa Dolj verisor crimă
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Valea Oltului se închide timp de o lună, în timpul zilei
x close