Antena 3 CNN Actualitate Motivul halucinant pentru care a fost ucis taximetristul aruncat într-o pădure de lângă București

Motivul halucinant pentru care a fost ucis taximetristul aruncat într-o pădure de lângă București

politia criminalistica
Băiatul de 21 de ani care a ucis un șofer de ride sharing a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile / Sursa foto: Hepta
de Bogdan Borza    |    Cristi Georgescu    |    10 Oct 2024   •   20:11

Băiatul de 21 de ani care a ucis un șofer de ride sharing a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. El și-a recunoscut faptele în fața procurorilor, asta după ce, inițial, a vrut să îi mintă pe aceștia. După ce a abandonat trupul neînsuflețit într-o pădure din Snagov, acesta a furat bunurile din autoturism pe care le-a dus mai apoi la o casă de amanet din Capitală. 

Șoferul, în vârstă de 31 de ani, l-ar fi cunoscut în urmă cu mai mult timp pe clientul care avea să-i devină călău. Potrivit surselor din anchetă, criminalul nu a comandat cursa prin aplicația de ride-sharing, ci l-a sunat direct pe șofer. Au plecat apoi spre locuința din comuna prahoveană Bărcănești unde locuiește concubina pasagerului.

De la ce a pornit totul

Pe drum, însă, pasagerul a schimbat destinația, iar tariful crescuse, astfel că cei doi au început să se certe pentru că tânărul de 21 de ani nu voia să achite o sumă mai mare bani. Au oprit mașina în apropierea Pădurii Snagov, au coborât din autoturism și s-au certat, moment în care pasagerul a scos un cuțit cu care l-a înjunghiat pe șofer de peste 20 de ori. 

„S-a reținut că, pe fondul unui conflict spontan, autorul ar fi aplicat mai multe lovituri victimei cu un cuțit pe care îl avea asupra sa, provocând decesul acesteia. A sustras ulterior mai multe bunuri de la victimă și a spus cadavrul într-o zonă cu vegetație, ferită publicului din proximitatea locului de comitere a faptei”, au declarat autoritățile.

Ulterior, după ce l-a ucis pe șofer, individul de 21 de ani a târât trupul într-o pădure nu departe de locul crimei. I-a furat portofelul, inelul și mașina cu care a plecat, chiar dacă nu avea permis de conducere.

A incendiat autoturismul ca să scape de urme

A condus până în Ciolpani, acolo unde și-a rugat niște prieteni să îl ducă până la București, fără să le spună ce a făcut. Ajuns în Capitală, acesta a amanetat bunurile furate de la victimă, iar, ulterior, s-a dus din nou la Ciolpani, de unde a luat din nou mașina furată.

Pe drum a oprit la o stație peco, de unde a cumpărat benzina cu care ar fi dat foc autoturismului în comuna Brazi.

Toți cei care îl cunoșteau pe presupusul criminal spun că sunt șocați de cele întâmplate, inclusiv vecinii, dar și tatăl concubinei sale.

TATĂL CONCUBINEI: „Nu l-am știut violent, nu l-am știut… am rămas stupefiați!”

REPORTER: „Și fata de cât timp era cu el? Unde s-au întâlnit prima dată?”

TATĂL CONCUBINEI: „La Ciolpani, erau de câteva luni (n.r. de când formau un cuplu)”

REPORTER: „A, de câteva luni…Am înțeles… ”

TATĂL CONCUBINEI: „Ne pare rău, gata!”

Șoferul înjunghiat de peste 20 de ori era căsătorit de 4 ani, iar cei doi copii ai săi au rămas acum fără tată.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close