Antena 3 CNN Actualitate "Moartea soției a fost un șoc. M-am întrebat de ce? Răspunsul e la Dumnezeu, El știe de ce e așa" | Mesaj cutremurător al pompierului a cărui soţie s-a stins la 19 ani. Abia născuse

"Moartea soției a fost un șoc. M-am întrebat de ce? Răspunsul e la Dumnezeu, El știe de ce e așa" | Mesaj cutremurător al pompierului a cărui soţie s-a stins la 19 ani. Abia născuse

Mesaj cutremurător, transmis de pompierul din Suceava care şi-a pierdut soţia de numai 19 ani, la o lună după ce tânăra a născut. 

pompier sotie moarta facebook
de Georgiana Adam    |    02 Iun 2024   •   11:06

"Bianca s-a agățat permanent de gândul că eu, soțul ei, și Matias, o așteptăm acasă și-și va putea trăi fericită visul îndeplinit. 

Colegii mei de la pompieri au plâns alături de mine în fiecare seară", a transmis eroul care trebuie acum să-şi crească singur băieţelul. 

Sfâşiat de durere, tânărul pompier militar din Suceava a mărturisit coşmarul prin care trece după ce soţia lui a murit, la vârsta de doar 19 ani, după ce a născut un băiețel.

"Moartea soției mele a venit ca un șoc pentru mine, pentru copilul nostru drag și pentru toți cei apropiați ei, inclusiv pentru toată țara asta. 

M-am întrebat de multe ori "de ce e așa'' ? De ce eu? Răspunsul e unul sigur și e la Dumnezeu, și El știe de ce e așa", a scris Bogdan Curelușă pe pagina de Facebook.

În urmă cu o săptămână, proaspăta mămică a început să aibă dureri intense şi a fost dusă de urgenţă la Spitalului Județean din Suceava unde i s-a pus diagnosticul de tromboză venoasă.  

La şase zile de la internare a fost operată, iar două zile mai târziu s-a stins din viaţă.  

"Bianca, mamă devotată şi soție iubitoare, rămâne în amintirea celor dragi fata veselă și optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze. 

O fire gingașă, dar totuși luptătoare, a încercat să țină piept tuturor momentelor grele prin care a trecut. 

S-a agățat permanent de gândul că eu, soțul ei, și Matias, rodul iubirii noastre, o așteptăm acasă și-și va putea trăi fericită visul îndeplinit", a continuat pompierul în mesajul său.

Fiul lor a rămas acum singura lui alinare.

"Mi-a rămas o iubire sinceră: Matias. Matias rămâne pe acest pământ ca fiind amintirea ei vie și mă voi ocupa de-a lungul vieții să-i povestesc cât de mult l-a iubit mama lui și cât a luptat pentru a reveni acolo unde simțea fericire, împlinire, dragoste", a încheiat pompierul.

Tânăra de 19 ani devenise mamă în urmă cu doar o lună.

×
Subiecte în articol: pompier Suceava
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Geoană, la un pas de a intra în cursa pentru prezidențiale
x close