Antena 3 CNN Actualitate Mitocanii în trafic (VIDEO)

Mitocanii în trafic (VIDEO)

Mitocanii în trafic <font color=red>(VIDEO)</font>
04 Dec 2007   •   20:04

Semafoarele defecte nu sunt principala cauză a traficului blocat, ci mitocanii. Aceştia sunt cei care nu suportă să stea la rând în coloană şi intră pe contrasens. Reporterii Antenei 1 au surprins în mai puţin de o oră peste 120 de şoferi care au blocat traficul pe o bandă de acces spre Bucureşti.

Marţi dimineaţa, la intrarea în Bucureşti, pe DN 1 se circula bară la bară. Traficul era infernal şi pe drumul care leagă un supermarket de zona Băneasa.

În toată această nebunie se remarcă şoferii deştepţi, care depăşesc coloana de automobile. Majoritatea au afirmat că se grăbeau însă nu au nici o scuză în opinia celorlaţi participanţi la trafic. ?Daţi-i la televizor că poate le-o fi ruşine!?, spune unul dintre cei care circula regulamentar.

După ce mai multe zeci de maşini au trecut fie peste bordură fie au mers pe contrasens, în zonă a apărut şi poliţia. În mai puţin de cinci minute, şase şoferi au fost traşi pe dreapta şi au rămas pietoni o lună. În această zonă, în fiecare oră, cel puţin o sută de şoferi fac acelaşi lucru de dimineaţă până seara.

MITOCANII ÎN TRAFIC


Observator

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close