Antena 3 CNN Actualitate Miting pro-Băsescu duminică în Bucureşti

Miting pro-Băsescu duminică în Bucureşti

Miting pro-Băsescu duminică în Bucureşti
21 Apr 2007   •   11:22

O nouă manifestaţie de susţinere a preşedintelui Traian Băsescu va avea loc duminică în Bucureşti. Anunţul a fost făcut de compartimentul pentru relaţia cu mass-media al Primăriei Capitalei. Conform jurnaliştilor de la ?Gândul?, primăria a autorizat mitingul la solicitarea a două organizaţii non-guvernamentale, apropiate Partidului Democrat.

Două organizaţii non-guvernamentale, Fundaţia pentru Înfrumuseţarea Capitalei şi Asociaţia pentru Siguranţa Cetăţeanului, au solicitat Primăriei Capitalei autorizarea organizării unui miting de susţinere pentru preşedintele Băsescu, duminică, în Bucureşti.

În spatele acestor fundaţii, s-ar afla mai mulţi lideri politici democraţi, spun jurnaliştii de la ?Gândul?. Manifestaţia ar urma să aibă loc între orele 17.00 şi 22.00 în Piaţa Constituţiei. Membrii Comisiei care avizează organizarea mitingurilor şi a marşurilor în Capitală au analizat mai multe locaţii, printre care Piaţa Victoriei, Piaţa Universităţii şi Piaţa Constituţiei, deoarece numărul estimat de participanţi se ridică la aproximativ 10.000 de persoane.

Fundaţia pentru Siguranţa Cetăţeanului a fost înfiinţată de fostul consilier PNG Ştefan Farcaş, un apropiat al grupului de consilieri PD şi al parlamentarului Dănuţ Liga. Ultimul a fost consilierul personal al lui Traian Băsescu, pe vremea când acesta era primarul Capitalei, şi totodată cel care în 2002 a avut ideea dizolvării Consiliului Municipal Bucureşti prin demisia în bloc a consilierilor PD, PNL si UFD.

La mitingul de mâine ar putea participa şi preşedintele Traian Băsescu, spun jurnaliştii de la ?Gândul?, deoarece la întâlnirea Comisiei a participat şi un reprezentant al Serviciului de Protecţie şi Pază.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close