Antena 3 CNN Actualitate Misterul celor trei avioane Boeing uitate pe aeroportul din Kuala Lumpur

Misterul celor trei avioane Boeing uitate pe aeroportul din Kuala Lumpur

plane-1030900_960_720.jpg
Foto: pixabay.com
11 Dec 2015   •   10:17

Administratorii unui aeroport malaezian îl caută pe posesorul a trei avioane Boeing. De mai bine de un an stau uriaşele aeronave pe pista aeroportului. Acum se dau anunţuri pentru găsirea proprietarului. Dacă nimeni nu le revendică, avioanele pot fi scoase la licitaţie.

Cele trei aeronave Boeing 747, două avioane de pasageri şi unul de transport marfă, stau de un an nemişcate pe aeroportul din Kuala Lumpur pentru că pe proprietar nu-l poate găsi nimeni. În disperare de cauză, administraţia aeroportului dă anunţuri în presă prin care îl cheamă să îşi ia avioanele.

Facturile pentru plata chiriei se tot adună şi nimeni nu le achită. Mai mult, avioanele ocupă spaţiu important pe care administratorii aeroportului ar vrea să îl reînchirieze. Proprietarul mai are la dispoziţie 14 zile ca să revendice aeronavele. 

Din verificările făcute până acum reiese că avioanele ar aparţine unei companii islandeze care efectuează curse charter. Luaţi la întrebări, cei de la Air Atlanta Icelandic au spus că au operat acele aeronave doar până în 2010 şi că de atunci nu au mai avut nicio legătură cu ele.

×
Subiecte în articol: avion aeroport
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close