Antena 3 CNN Actualitate Mister în cazul unui copil de nouă ani, găsit rănit pe șosea

Mister în cazul unui copil de nouă ani, găsit rănit pe șosea

o_1cn9k1bm31srh1lr21sq3pe21oob8.jpg
Sursa foto: foto- captură Antena 3
13 Sep 2018   •   17:07

Situaţie incredibilă în cazul unui copil de 9 ani, găsit rănit grav pe maginea unui drum. Copilul a susţinut că a fost bătut, iar ulterior le-a spus părinţilor că a fost lovit de o maşină iar şoferul a fugit de la locul accidentului. Nimeni nu ştie deocamdată exact ce s-a întâmplat, mai ales că poliţiştii nu au văzut pe camerele de supraveghere din zonă vreo maşină care îl putea lovi.

Copilul a fost găsit pe marginea drumului dintre casă şi şcoală, plin de sânge. A spus familiei că a fost bătut. Însă povestea lui nu a fost crezută iniţial de părinţi.

După insistenţele familiei, băiatul a recunoscut că a fost lovit de o maşină. Cel mai probabil, spun apropiaţii, s-a temut să le spună asta atunci când a fost găsit.

Autorul presupusului accident rutier a dispărut de la locul faptei şi este căutat acum de poliţie. Oamenii legii speră să obţină de la copil şi o descriere a făptaşului. Deocamdată, baiatul de nouă ani este internat în spital.

Anchetatorii au verificat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, iar de la ora la care copilul a ieșit de la școală și până la momentul producerii presupusului accident nu a apărut nicio dubă sau alt autovehicul care să îl fi acroșat. Anchetatorii iau acum în calcul şi prima variantă a copilului, aceea că a fost bătut de cineva.

×
Subiecte în articol: mister copil ranit Sosea
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close