Antena 3 CNN Actualitate Mircea Beuran, în arest la domiciliu. Jurnalistul Mirel Curea: „Se pregătește un tun de sute de milioane de euro. Despre asta este vorba”

Mircea Beuran, în arest la domiciliu. Jurnalistul Mirel Curea: „Se pregătește un tun de sute de milioane de euro. Despre asta este vorba”

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, cererea DNA de arestare preventivă a chirurgului Mircea Beuran, însă instanţa a decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu. Jurnalistul Mirea Curea a declarat, vineri, la Antena 3, că procurorii DNA n-au nicio probă solidă în cazul chirurgului, iar miza acestui dosar este „un tun de milioane de euro”.

o_1e120sjpr1tbv7lk1m5pc3a5meb.jpg
Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    14 Feb 2020   •   16:23

Mirel Curea, jurnalist la Evenimentul Zilei, este de părere că medicul Mircea Beuran este stăpân pe el în situația de față.

„Este un bărbat, un chirurg. Să se ducă procurorul ăla de la Urziceni și să îi opereze pacienții, pentru că un chirurg de talia lui Beuran are sute de pacienți deja planificați.

Am o vastă experiență cu aceste comunicate ale DNA, comunicate care au toate un numitor comun - retardul sever”, acuză Mirel Curea.

„Am văzut comunicate DNA în care Chiliman, fostul primar al sectorului 1, era acuzat că a luat mită 760 de milioane de euro. A trebuit să-mi lămuresc colegii de redacție că acea mită intra în două basculante.

Acum vedem că Mircea Beuran a luat mită într-o cutie de 35 RON. Este detaliul care trebuie să fie convingător pentru proști. Nu au nicio probă solidă, au niște prostii.

Mai mult decât atât, procurorii spun că Beuran este un adevărat pericol. Așa este! Este un mare pericol pentru Ordonanța pe sănătate!

Mare greșeală că judecătorii l-au plasat în arest la domiciliu, că de acolo tot mai poate vorbi, în arest nu putea să îi lămurească pe oameni că se pregătește un tun de sute de milioane de euro care îi va omorî pe românii săraci. Despre asta este vorba”, a declarat jurnalistul.

Dezvăluiri exclusive despre denunțătoarea lui Beuran. Adina Anghelescu: „Doctorița Haiducu l-a rugat pe rectorul UMF să o ajute să rămână la Floreasca”

Chirurgul Mircea Beuran este acuzat de DNA că a primit o mită de 10.000 de euro pentru a-i aranja unui alt medic ocuparea unui post de asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

Reacţia jurnalistului Mirel Curea despre reţinerea lui Mircea Beuran

DNA menţionează că dosarul a fost deschis ca urmare a sesizării depuse de medicul care l-a mituit pe Beuran.

Mircea Beuran a fost şeful Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie.

DNA, explicații în cazul medicului Beuran: Arestarea, necesară pentru a preveni săvârşirea de noi infracţiuni

×
Subiecte în articol: Mirel Curea Mircea Beuran
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close