Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu: Firma mea e verificată la sânge pentru că sunt fratele preşedintelui

Mircea Băsescu: Firma mea e verificată la sânge pentru că sunt fratele preşedintelui

Mircea Băsescu: Firma mea e verificată la sânge pentru că sunt fratele preşedintelui
Foto: Mediafax
26 Mai 2011   •   11:18
Mircea Băsescu crede că este verificat la sânge de autorităţi tocmai pentru că este fratele preşedintelui. Acesta a declarat, pentru ziarul Ring, că firma lui trece prin mai multe controale lunare, dar că nu este deranjat de aceste proceduri. În acelaşi interviu, Mircea Băsescu a mărturisit că Traian Băsescu l-a sunat pentru a se interesa de scandalul din port.

"Firma pe care o conduc (...) sa ştiţi că face ceea ce se numeşte rambursare de TVA. (...)Lunar, această firmă este controlată de: Direcţia Generală a Finanţelor Publice, ANAF, Administraţa Finanţelor Publice pentru Contribuabili Mijlocii, Serviciul Registrului pentru Contribuabili, depune declaraţii fiscale şi bilanţuri şi toate celelalte care nu îmi vin acum în minte. (...) Vă spun eu că sunt mai abitir căutat", a declarat, pentru RING, Mircea Băsescu.

Fratele preşedintelui Traian Basescu nu se arata prea încrezator în acţiunea de stopare a corupţiei din vami. Ba din contră.

Reporter: Controalele de zilele trecute au vizat traficul cu mărfuri contrafăcute, dar se ştie că marile tunuri, banii cei mai mulţi se scot din contrabanda cu combustibil.

M. Băsescu: Există un început pentru toate. Mai devreme sau mai târziu cred că se va ajunge şi acolo.

Fratele preşedintelui a fost întrebat şi despre Regina din Vămi, despre care se spune că s-ar ascunde în Constanţa.

"Asta („Regina" din vami - n.r.) e o poveste ... Eu nu zic ca nu or da oi mai departe cei care iau câteceva, dar grosul ramâne la cel care ia, sa fim seriooi. Chestia cu Regina cred ca este destul de relativa", a spus Mircea Basescu.
 

×
Subiecte în articol: mircea basescu presedinte firme verificare
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close