Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Audienţele finalei de la Roland Garros au confirmat că ştim să facem televiziune şi că facem televiziune

Mircea Badea: Audienţele finalei de la Roland Garros au confirmat că ştim să facem televiziune şi că facem televiziune

aaa.jpg
de M.T.    |    09 Iun 2014   •   12:19

Audienţele finalei de la Roland Garros au confirmat „că ştim să facem televiziune şi că facem televiziune”, consideră Mircea Badea, care a comentat astfel discuţiile iscate de faptul că Antena 3 a transmis meciul dintre Simona Halep şi Maria Sharapova.

„Din datele de audienţă, un lucru este sigur: mult mai multă lume a văzut finala transmiţând-o şi Antena 3. O chestie extraordinară şi foarte frumoasă, din multe motive. E vorba de obiceiul de consum, e felul în care împachetezi un eveniment, de cum îl promovezi. Concluzia e că foarte bine că şi Antena 3 a transmis finala”, a spus Mircea Badea.

„Am văzut, însă, la propaganda băsistă ceva absolut dement, o isterie. E foarte simplu, Antena 3 s-a dus, a negociat, a plătit foarte mulţi bani şi a rentrasmis. În principiu, aşa se transmit evenimentele, aşa e în capitalism, în business. Cum ar veni, aşa e în dreapta. Deci nişte oameni liberi, într-o piaţă liberă, pe banii lor, fac ce cred ei că trebuie făcut. Audienţele au confirmat că fix asta trebuia făcut”, a continuat realizatorul emisiunii "În gura presei".

„Şi a mai confirmat un lucru: că ne pricepem la televiziune, că facem televiziune, în timp ce alţii stau pe margine, comentează răutăcios sau scelerat şi-şi bagă unghia-n gât în timp ce sunt în insolvenţă. Cam asta e”, a concluzionat Mircea Badea.

Meciul dintre Simona Halep şi Maria Sharapova, disputat sâmbătă, la Paris, a fost urmărit de majoritatea românilor la Antena 3, conform datelor de audienţă transmise de Kantar Media.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei audiente
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close